Сергей Станишев направи неочаквано признание

Бившият премиер похвали шоумена Слави Трифонов
0

Бившият премиер похвали шоумена Слави Трифонов

Бившият премиер, лидер на БСП и настоящ предстедател на ПЕС Сергей Станишев направи изненадващо признание.

Сергей Станишев разкри, че е луд фен на Слави Трифонов и е бил заедно със съпругата си и двете им деца на грандиозния му концерт на 25 септември.
В предаването по Би Ти Ви „Тази неделя” бившият премиер заяви категорично, че концертът на шоумен номер едно на България е бил повече от впечатляващ и допълни, че той и музикантите му са се раздали изцяло.

Бившият премиер похвали шоумена Слави Трифонов
Бившият премиер похвали шоумена Слави Трифонов

Според Сергей Станишев именно в това се крие тайната за големия му успех. Той изрази съжаление единствено от факта, че не са могли да останат до края на концерта заради двете си деца.
Бившият премиер не пропусна възможността да коментира и политическата обстановка в страната. Той твърди, че през последната година всички, с изключение на БСП, са се „овъртолили” във властта.

Той твърди, че това, с което ще бъде запомнено настоящото управление е, че всеки се договаря с всеки.
Сергей Станишев припомни, че БСП е от партиите, които имат най-малка зависимост и не са зависими от икономическите фактори, но пък задължително трябва да повишат активността си в ролята на опозицията.

Сергей Станишев изрази увереност, че ако кандидат на БСП достигне до втори тур на предстоящите местни избори, ще бъде подкрепен и от останалите леви партии, както и обратно.
Опасението му е, че местният вот ще се превърне в кастинг за „техничарски работи”, а не в политическа надпревара, какъвто би трябвало да бъде.

Бившият премиер припомни, че най-големите съкращения в бюджета на Министерството на отбраната са били направени по време на финансовия министър Симеон Дянков и допълни, че през 2008 година е било взето решението за модернизацията на МИГ-29.
В заключение лидерът на ПЕС заяви, че Русия е една от страните, които са понесли най-тежки загуби от терористичните атаки, пише vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.