Кристина Димитрова няма да получи и стотинка от участието си във формата

Кристина Димитрова е единственият участник във ВИП Брадър, който няма да получи и стотинка за участието си във формата. Тя е приела да участва във формата срещу сумата от 60 000 лева, но няма да вземе и стотинка от нея, тъй като с тези пари тя ще погаси стар дълг.

Дуетната половинка на Орлин Горанов ще погаси дълговете на първородния си син Димитър. Младежът от години живее в Германия и има проблеми с властите. Той участвал в банда, занимаваща се с финансови измами. Наследникът на изпълнителката е бил арестуван за източване на кредитните карти и е получил ефективна присъда. Благодарение на адвокатите си той успял да се отърве от сериозно наказание и е получил забрана да напуска страната.

Това е причината цели 4 години той да не се е прибирал в България. Именно заради случилото се с него, изпълнителката, която е върл противник на подобни риалити формати, приела да участва във ВИП Брадър. Тя ще използва целия си хонорар, за да погаси дълговете на сина си.

Младежът затънал в дългове покрай съдебните дела. Въпреки, че баща ми агент Танев го подкрепя финансово и морално, делата в Германия стрували много на семейството.

[caption id="attachment_458993" align="alignright" width="300"]Кристина Димитрова Кристина Димитрова плаща дълговете на сина си[/caption]

Финансовото положение на Кристина Димитрова също не е цветущо. Блондинката е натрупала дългове заради новия си любим. От няколко месеца тя обикаля нощните клубове и казината в столицата в компанията на красив млад мъж, който видимо изглежда по-млад от нея.

Покрай него тя се увлякла по хазарта. Самата Кристина Димитрова не крие, че увлечението й е сериозно и вече се е превърнало в порок, пише Ретро.бг.

Кариерата й също е в застой и единствената възможност за нея да погаси част от дълговете си е ВИП Брадър.