Петко Бочаров обвини Белия дом (Ако има война, Брак Обама ще е виновен)

Петко Бочаров обвини Белия дом (Ако има война, Брак Обама ще е виновен)
5 (100%) 1 vote

Легендарният журналист Петко Бочаров прозря истината за сложното международно положение

Петко Бочаров изказа мнение, че международните отношения в момента са в пълен хаос. Доайенът на българската журналистика направо си го каза. Брак Обама, според него е един много слаб президент, който ще е виновен за война, ако започне такава. Щатите не изпълняват основната си роля, която е необходимо да играят при подобни тежки напрежения в света. А Призидента на САЩ със своята слабост е вреден, заяви Бочаров в предаването „Комбина“.

Владимир Путин

Владимир Путин

Президентът на САЩ Барак Обама

Президентът на САЩ Барак Обама

„Путин е силен и няма аналог, той взема решенията без капка колебание“, допълва вещият журналист.

Петко Бочаров дава пример с цар Борис. Негови са думите – възможно е да сме с германците, но никога против Русия. А бай Петко казва самата истина така. „Може да сме с руснаците, но в никакъв случай против Турция“. Според дългогодишният журналист при един конфликт с Турция, те ще ни смажат само за седмица, дори ще ни направят на кайма. В района ни те са най-голямата супер сила.

Бочаров вижда бъдещето на България, като член на НАТО, но емоционално обвързана с Русия. В момента това се оказва много демотивиращо, а пред нас  стоят изключително сложни проблеми, с които трябва да се справим, е мнението на Петко Бочаров.

Само преди часове Соломон Паси направи подобно изказване. Той сподели мнението си, че Владимир Путин излъчва невероятна сила и присъствие, а Западът е слаб под ръководството на слабия президент Обама.

Колкото до Русия бившият външен министър Соломон Паси отбелязва, че на ЕС не му е нужна конфронтация с Русия. Трябва ни партньорство. И Русия и Западът не могат един без друг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Петко Бочаров обвини Белия дом (Ако има война, Брак Обама ще е виновен)”

  1. Hgdfrew

    окт. 04. 2015

    Лицемери. Доскоро плюха по всичко руско и православно. Разкарайте се от хоризонта бе, ЦРУ агенти. Ние по-добре от вас знаем кого да пидкрепяме, вие ще ни кажете.

  2. Hgdfrew

    окт. 04. 2015

    *подкрепяме

Добавете коментар