Андрей Слабаков с прочувствено признание

Андрей Слабаков с прочувствено признание
5 (100%) 1 vote

Андрей Слабаков проговори за Ернестина Шинова

Андрей Слабаков проговори за влизането на Ернестина Шинова във ВИП Брадър. Той сподели пред репортер на „Ретро“, че половинката много му липсва и не издържа ден без нея. Актьорът разкри, че любимата му липсва и копнее час по-скоро да я прегърне.

На въпроса дали се притеснява за нея, тъй като ВИП Брадър е шоу, което вади на показ най-тъмните тайни на един човек, той отговори, че Ернестина няма тъмна страна. Съпругът на брадърката е убеден, че ВИП Брадър няма да успее да я злепостави.

Единственото му притеснение е свързано с това, че в Къщата обстановката е много тегава и всеки се трябва да се бори сам. Но въпреки това режисьорът е убеден, че съпругата му ще се справи с всички изпитания, тъй като е борбена личност.

Преди да влезе във формата блондинката е имала колебания дали да приеме поканата на продуцентите. Съпругът й заяви, че дори не е направил опит да я спре, защото когато тя реши нещо, няма сила, която да й се противопостави. Слабаков, който също прекара седмица в Къщата преди време, заяви че по никакъв начин не е повлиял върху решението на половинката си.

Андрей Слабаков

Андрей Слабаков разкри, че не може нито миг без Ернестина Шинова

На въпроса дали иска да я номинират и да се върне у дома, той отговори, че ако се наложи би я защитил. Андрей Слабаков изрази готовност да я защити пред зрителите, въпреки че в случая ще има конфликт на интереси.

Режисьорът отговори и на твърденията, че той също ще влезе в Къщата. Той заяви, че това е невъзможно, тъй като не е получил предложение от продуцентите, пише ПИК.

Малко след влизането на Ернестина Шинова във формата стана ясно, че тя е приела поканата на продуцентите поради финансови мотиви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар