Световните медии в шок: Заснеха Елвис Пресли на Марс! (СНИМКИ)

Световните медии в шок: Заснеха Елвис Пресли на Марс! (СНИМКИ)
3.5 (70%) 2 votes

Елвис Пресли е жив – гръмнаха световните медии!

Елвис Пресли е жив и се намира на Марс! Това сензационно заяви Скот Си Уоринг от Америка. Поводът стана поредното сензационно откритие, че на Червената планета учените са открили вода.

Затова и търсачът на извънземни реликви заявил, че на Марс е открил фигурата на самия Крал на рока. Уорик списва UFO Sightings Daily и поради тази причина най-редовно се рови във фотоси от марсохода „Кюриосити“ на НАСА. На тези фотографии редакторът иска да намери следи от извънземен живот.

Елвис Пресли е жив?!!

Елвис Пресли е жив?!!

И според него той попаднал на невероятна находка. След като из нета плъзна информация, че на далечната планета е открита вода, той започнал усърдно да разглежда публикуваните в мрежата снимки. И усилията му се увенчали с успех.

На една от звездните фотографии той попаднал на знаменито откритие. Там видял фигура на изправен мъж, който се взирал в космическия кораб от Земята. Самият редактор изследовател си признава, че първоначално не успял да разбере чия е тази фигура.

Той помислил, че това е извънземен живот. Но след като увеличил няколко пъти своята находка останал удивен. Защото на нея не бил кой да е, а самия Крал на рока.

Елвис Пресли не бил само жив, ами стоял на някакво възвишение и се взирал в марсохода. Нямало никакво съмнение, защото според Уорик това наистина бил гениалния певец и музикант.

Феноменалните снимки от Марс

Феноменалните снимки от Марс

Припомняме, че Елвис Пресли почина на 42-годишна възраст, на сцената. Всяка една негова поява предизвикваше истиречни сцени на припадане от страна на многобройните му фенки. Но с невероятното си откритие редактора на списанието е сигурен, че ще зарадва милионите фенове на рок музиканта по света.

За свое доказателство, че това наистина е Елвис, Уорик описал подробно как го е видял на снимката. Кралят на рока бил с невероятния си перчем и облечен в екксценрричния си бял костюм. За съжаление обаче от НАСА не са така ентусиазирани от откритието му. Според Уорик това била десетата подобна фотография, на която той вижда извънземен живот, но никой не му обърнал внимание досега.

Сами открийте разликите!

Сами открийте разликите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар