Асен Блатечки не вярва на ушите си: Виж какво му предложиха!

Асен Блатечки не вярва на ушите си: Виж какво му предложиха!
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки получи предложение, което не може и не иска да пропусне!

Георги Стайков има намерение да направи супер зрелищен и както се надява кастингов филм. Актьорът от „Вчера” иска да пресъздаде на големия екран живота на популярния висаджийски шеф Георги Илиев.

Той се вдъхновил от любовта на знаковия бандюга от годините на прехода с неговата съпруга Мая.

Асен Блатечки не вярва, че точно той ще играе Жоро Илиев

Асен Блатечки не вярва, че точно той ще играе Жоро Илиев

Актьорът режисьор търсил спонсориране на начинанието си от миналата година, но все още не е успял да събере необходимите пари, за да стартира със замисъла си.

Той вече е поканил актьора Асен Блатечки да изиграе образа на Жоро Илиев. Любимият на поколение българки и баща на две деца от две жени вече е приел присърце предложението. „Лошото момче” на киното бил готов да се превъплати на екран в образа на знаковия бос от подземния свят.

Още повече, че той се познавал лично с Жоро Илиев приживе и кътал хубави спомени от онези времена.

Въпреки че Георги Стайков обещавал лентата да е изключително зрелищна и достоверна, той срещнал определени трудности. И те не били само от финансов характер. Вдовицата на богаташа Мая Илиева не одобрявала идеята в ролята на мъжа й да се превъплати Асен Блатечки.

Тя била на мнение, че у нас няма актьор, който да може да влезне в образа на разстреляния й съпруг. Близките на Жоро Илиев също давали отпор и не били съгласни с много неща. Те искали, ако все пак филма стартира, изключително прецизно и лично да контролират целия снимачен процес.

Те не желаели в никакъв случай образа на Жоро Илиев да се преекспонира в лоша светлина, а героя от мутренските времена да бъде показан подобаващо.

Неговата вдовица също имала един куп притеснения. Тя се страхувала, че щом се ще снима филм за мъжа й трябва, да се покажат и стотиците жени, които са минали през кревата му. А много от тях днес са доста известни имена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар