Ето каква е истинската причина за връзката на Преслава с Фики

"Тайната" връзка на Преслава с Фики Стораро е публична тайна. Въпреки, че тя не говори открито за отношенията си с него, връзката им е факт. Изпълнителката не се свени да демонстрира близостта си с него дори на публични места.

Тя продължава да се среща с колегата си, дори и сега, когато е във ВИП Брадър. Тя е единствената участничка в риалити формата, която има привилегията да напуска Къщата. Преси излиза само, когато има участие. Но често отсъствието й продължава цяло денонощие, а не само няколко часа, колкото трае изявата й.

Причината за това е,че иска да прекара време и тръпката си Фики. Преди няколко дни двамата са били засечени в известен столичен хотел след участие на звездата. Самата тя споделя, че страхува от обвързване и предпочита неангажиращи връзки.

Това е причината тя да е с Фики. Наследникът на Тони Стораро за разлика от бившия й приятел не я обсебва, не й държи сметка за нищо и не настоява тя да му бъде вярна. Всичко това устройва перфектно Преслава и затова тя избрала Фики пред избухливия Георги Станоев.

[caption id="attachment_458680" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава открила във Фики това, което никога не е видяла в Бирмата[/caption]

След наградите на "Планета" двамата си спретнаха зрелищно меле, което завърши в "Пирогов". Причина за случилото се стана ревността на пернишкия милионер. След като научил, че любимата му купонясва заедно с Фики, обезумелият от ревност Георги Станоев нахлул в чалготеката.

Уморена от постоянните му изблици на ревност, Преслава открила във Фики мечтаното спокойствие. Въпреки, че връзката им не е ангажираща, пайнерката се чувства много добре с него.

Името й беше замесено в още един скандал с любовен привкус. Биг Брадър я забърка в афера с Пламен Богданов. Повод за това станаха изказванията на футболиста. Въпреки, че двамата с Преслава отричат, съмненията, че те са имали или продължават да имат връзка все още остават.