Сашо Диков разкри истинската причина за раздялата си с Нова тв

Сашо Диков разкри истинската причина за раздялата си с Нова тв
5 (100%) 1 vote

Стажанта разви нова теория на конспирацията

Сашо Диков най-накрая проговори за развода си с Нова тв.

Той призна, че от Нова тв му обещали нов проект, но в крайна сметка не направили нищо, тъй като вероятно им излиза твърде скъп.
Относно раздялата на Сашо Диков с Нова тв се изписа и изговори доста, но едва сега Стажанта реши да разкрие лично истината.

Сашо Диков разкри в ефира на TV7, че биг босът на Нова тв – Дидие Щосел му е заявил в прав текст, че външната продукция излиза твърде скъпа на медията. Още тогава шефът му казал в очите, че вместо него ще завъртят Галя Щърбева и Лора Крумова с „Комбина”.
Стажанта обаче недоумява как така се е получило, че докато рейтинга на предаването му бил рекорден, изведнъж се оказал твърде малък.

Стажанта разви нова теория на конспирацията

Стажанта разви нова теория на конспирацията

Последното предаване на Сашо Диков в ефира на Нова тв бе излъчено на 5 юли. Още тогава Стажанта заявил в прав текст на шефа на ммедията, че прекратяването на предаването му, е под външен натиск, но той категорично отрекъл.
Към днешна дата Сашо Диков се е заел с писането на книга, тъй като стартът на предаването по новата телевизия BIT – „Просто Диков“, е бил отложен за неопределено време.

Заради това, че е бил измамен, че ще се направи нов проект, а в действителност не е направено нищо такова, Стажанта разви нова теория на конспирациите.
Според него завръщането му е изключително неудобно за хора като премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и цялото правосъдие, което е превзето от корупционни схеми.

Сашо Диков твърди, че това не е първият път, в който му нанасят удари и вече е свикнал. Той си спомни, че когато бил на 23 години, „ченгето” Хачо Бояджиев го спрял от спорта на телевизията-майка БНТ. В заключение Стажанта посочи, че преди време Николай Бареков му предлагал заплата от 20 хиляди лева да започне работа в TV7, но той отказал, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар