Лютви Местан изнагля до краен предел

Лютви Местан изнагля до краен предел
5 (100%) 1 vote

Председателят е категоричен, че ръководството на партията ще продължи да пее патриотични песни

Председателят на ДПС Лютви Местан изнагля до краен предел.

След скандала, който се разрази покрай изпълнението на турски език на песента „Кой уши байряка” при откриването на предизборната кампания в Исперих, Лютви Местан заяви, че партията му не е направила нищо нередно.

На всичкото отгоре лидерът на ДПС се почувства обиден от проявената „агресия” към партията му и се направи на света водица ненапита, заявявайки, че ще отговорят с песни. Според него разразилият се скандал се дължи на това, че някой е преценил, че има изгода от това, за да замести липсата на реални политически послания към избирателите си, гъделичкайки първичните страсти.
Според него няма нищо лошо в това избирателите от ДПС да пеят патриотични песни.

Председателят е категоричен, че ръководството на партията ще продължи да пее патриотични песни

Председателят е категоричен, че ръководството на партията ще продължи да пее патриотични песни

Той нападна и патриотите, подчертавайки, че ако не са пишман патриоти ще спрат с коментарите и ще започнат да ръкопляскат.
В същото време изпълнителят на песента Фарук Йълмаз заяви, че няма представа за какво се пее в песента.
Обясненията се разминават много сериозно, а и освен това една от националните медии направи превод на изпятото на турски език, от който стана ясно, че патриотичната песен и превърната в любовна и в нея се споменават герданчета и фусти. Е, това ако не е подигравка с българския народ…

Случката не убягна от погледите на Слави Трифонов и сценаристите му, които бяха категорични, че по този начин ДПС и в частност Лютви Местан демонстрират явно, че са над правилата. По този начин втвърдяват електората си, демонстрирайки, че могат да правят каквото си пожелаят и действията им ще останат безнаказани.
Председателят на ДПС бе категоричен, че ръководството на партията ще продължи да пее патриотични песни, пише Блиц.

Това, което виждаме обаче е само върхът на айсбергът. Въпросът, който трябва да си зададем всички ние е кой има изгода от насаждането на религиозна омраза в обществото, тъй като от години българи и турци живеят в мир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лютви Местан изнагля до краен предел”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 30. 2015

    Само нагли лъжи!!!!!!!!!!! Не знаел какво пее, а бил певец? На местан да му изпеем една предсмъртна песен и дай Боже да го стигне!!!!!! Не гласувайте за ДПС!!!!!!!!!!! Вижте до къде са стигнали, дори за какви неща лъжат?! Само ви използват, а с нищо не допринасят да имате по-добър живот! Те ви използват само! Не гласувмайте! Това е предателска и антибългарска партия, дори и това не е правилно, защото те не са и партия!!!!!!!!!! Вън от Парламента!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар