Джон Сноу се завръща в „Игра на тронове“

Гласувайте за статията

Джон Сноу продължава участието си в култовия сериал

Джон Сноу оживява в „Игра на тронове“, въпреки, че уж загина в последния сезон

Джон Сноу се завръща в „Игра на тронове“! Въпреки, че в последният сезон един от любимците на зрителите загина, по всичко личи, че продуцентите на поредицата нямат никакво намерение да се освобождават от него. Това стана ясно от кадри от снимачната площадка на новия сезон на сериала.

Джон Сноу

Джон Сноу

От които ясно се вижда, че Кит Харингтън – изпълнителят на ролята, взема активно участие в заснемането на новите епизоди. На фотосите актьорът е облечен в бойни одежди и е с оръжие в ръка, видяха от Vsekiden.bg.

Въпреки това обаче самият Харингтън отказва да разкрие дали действително героят му ще продължи с централната си роля в сагата или не.

Припомняме ви, че след убийството на Джон Сноу в предния сезон на сериала, много от зрителите заявиха категорично, че отказват да гледат по-нататъшните епизоди без любимеца си. Така че нищо чудно продуцентите да се премислили и все пак да са решили да върнат къдрокоското обратно, за да не гневят излишно феновете.

Които и без това от доста време недоволстват, че най-обичаните образи от продукцията биват убивани.

john snow„Стана прекалено брутално – да убиеш един-двама от добрите се ядва, ама да изтрепеш всички любимци е прекалено“, не крият гнева си феновете.

Които се усъмниха, че Джон Сноу все пак ще оживее още преди няколко месеца. Впечатление им направи фактът, че Кит Харингтън продължи да носи косата си по същия начин, по който е й в поредицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар