След Джино: Решението на Джена смая всички!

След Джино: Решението на Джена смая всички!
5 (100%) 1 vote

Джена смая дори феновете си с тази своя промяна, на какво ли се дължи тя?!

Джена се потопи в общото русло. Скромната Джена вече е минало, тя си отиде безвъзвратно, алармират нейни фенове. Поп фолк дивата не устоя на това, да бъде себе си. Джена винаги е била по-различна от останалите си колежки.

Поп фолк дивата непрекъснато е била на пангала и е обсъждана. Брюнетката е коментирана заради това, че умее да пее, за разлика от болшинството свои колежки.

Джена реши да се прави на мъжемелачка и се сля с масата свои колежки

Джена реши да се прави на мъжемелачка и се сля с масата свои колежки

Които, за да компенсират фалшивото си звучене, обичат да показват силиконовите си дадености, както и да разголват плът пред жадните погледи на полупияни мачовци в дискотеките.

За разлика от тях Джена никога не е разчитала на подобна евтина слава, както и да се разголва пред селски бекове. Които са готови да дадат всичко, за да се порадват на това, какво е направил добрия доктор с техните любимки.

Но след като славата полека-лека я завладя, Джена също решила по-малко да се поти в работата си и по-бързо да завладее аудиторията. С изпитаните методи да се разголва пред хищните погледи на клиентите в нощните клубове.

Фолк звездата винаги е била малко или много дистанцирана от останалите си колежки. Тя е залагала на по-кичозния стил на обличане, без обаче щедро да показва части от тялото си, които по принцип трябва да стоят дълбоко скрити.

Това поведение изобщо не се харесвало преди на бившото гадже на Джино. По-скромните й тоалети и по-обраното й поведение пред публика беше запазена марка за разградчанката. Но в последно време Джена напълно се е уеднаквила с останалите чалгарки, недоволстват нейни фенове.

Певицата вече е станала едно към едно еднаква с останалите и непрекъснато показва най-милото си по участия. Тя все по-често и достатъчно щедро размята силиконови моцарели пред лицата и очите на клиентите в кръчмите, където извисява глас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар