Истината лъсна! Барак Обама има странна зависимост

Гласувайте за статията

Президента на САЩ Барак Обама е много лош оратор, не може да държи реч без телесуфльор

Барак Обама впечатли участниците в сесията на Общото събрание на ООН с дълга и запомняща се реч. Президентът гордо се изправи и надълго и на широко говори повече от 40 минути.

Държавният глава възкликна от трибуната, че силните нации са отговорни за световният ред и са длъжни да обезпечат сигурността му. Барак Обама направи разяснения вижданията на страната по различни горещи въпроси, като впечатли присъстващите с ораторските си умения.

Малко по-късно обаче репортерите разкриха, че Обама реди речта си с помощта на телесуфльор.

Отдавна е известно, че Брак Обама няма кой знае какви ораторски умения и използваните от него помощни средства са обект на медиите по света. За неговото пристрастяване към подобни джаджи се говори още от времето на предизборната му кампания, когато Обама се пристрасти към тях и вече му е трудно да говори на форуми без помощта на средствата, които са дело на съвременните технологии.

Барак Обама започна да използва телесуфльор преди да стане Президент, а после се оказа, че вече владее техниката до съвършенство.

Само, че за беда пристрастяването му било голямо и ако случайно телесуфльорът се повреди Барак Обама допуска страшни гафове. По време на предизборен митинг Обама нарече Джоузеф Байдън „ бъдещ президент“, само че той се кандидатира за вицепрезидент.

По време на речта си в завод в Охайо Държавния глава бе забелязан да говори, като се запъва и прави дълги паузи. Дори ударенията не постави на правилното място.

Оттогава за Барак Обама се говори, че е станал „суфльорозависим“. Нов вид зависимост, от която се разболяват някои политици и цял живот остават в плен на странната си мания.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар