Петко Савов нападна деца в съдебната зала

Гласувайте за статията

Петко Савов, който застреля баретата Емил Шарков, се нахвърли върху децата-свидетели срещу него

Петко Савов нарече измет тийнейджърите, дошли да свидетелстват срещу него

Петко Савов, лудият стрелец от Лясковец, нападна деца в съдебната зала. Мъжът, който на 14 март миналата година разстреля командоса Емил Шарков и рани трима негови колеги, се нахвърли с огромна агресия върху ученици от лясковското училище „Максим Райнович“, дошли да свидетелстват срещу него.

Петко Савов

Петко Савов

„Измет, това е най-голямата измет на Лясковец! Получаваш ли социални помощи, родителите ти разведени ли са“, нахвърли се Савов върху Ивайло Люцканов, на 14 години.

Той е един от свидетелите срещу лудия Петко. В показанията си осмокласникът твърди, че Савов е хвърлял стъклени буркани по него и приятелите му, докато играели на спортната площадка в училището. Твърдения, които подсъдимият категорично отрича.

„Нали имат телефони, защо не ме заснеха като ги замерям“, гневи се Савов, научиха от „24 часа“. На което ученикът отвърна, че се е боял от него, защото бил чувал, че е хвърлял пиратки по други ученици и ги е заплашвал.

Показания срещу стрелеца даде и друг ученик от съседното училище – Христо Пантелеев, на 18 години. Те двамата обаче бяха единствените, осмелили се да присъстват в съда от общо седем деца, призовани като свидетели. Защитата на подсъдимия пък е категорична, че в показанията има съществено разминаване.

Юристите са категорични, че клиентът им не представлява заплаха нито за учениците, нито за съгражданите си. Самият Петко Савов също твърди, че е невинен и ще успее да го докаже. Това заяви самият той, докато го водеха с белезници към съдебната зала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар