Пламен Богданов взриви ефира с разкритието си

Пламен Богданов взриви ефира с разкритието си
5 (100%) 1 vote

Пламен Богданов взриви ефира със скандалното разкритие, което направи

Скандалният Пламен Богданов взриви ефира на Нова тв с разкритието, което направи. Пред Лора Крумова и Галя Щърбева плейбоят разкри, че деосега е бил интимен с общо 140 жени. Той заяви това и пред импровизирания детектор на лъжата, на който го подложи един от репортерите на „Комбина“.

Брадърът сам се оплете в изказванията си. Миг след като заяви, че не е виждал никога фолк певица в леглото си, той заяви, че е бил интимен с представителка на бранша. Футболистът подчерта, че тази дама не е нито Преслава, нито Джена.

След това заяви с нескрита скромност, че средно на ден харчи по сто лева. Скандалният брадър разкри, че всяка една от татуровките по тялото му е свързана с определен миг от живота му и емоция, която е преживял тогава. По кожата са татуирани ликовете на Дева Мария, Исус Христос и Архангел Михаил, пише ПИК.

Пламен Богданов ще бъде запомнен като най-скандалния участник в този сезон на ВИП Брадър. Той буквално взриви медиите с намеците си, че има връзка с фолк дивата Преслава. Това стана причината за влизането му във ВИП Къщата. Продуцентите на формата решиха да вкарат след ВИП съквартирантите, за да се разплете интригата.

Пламен Богданов

Пламен Богданов разкри, че бил интимен с общо 140 жени

Въпреки, че влизането му в Къщата определено смути Преслава, тя отрече, че го познава и че някога е имала нещо общо с него. След казаното от нея Пламен Богданов също заяви, че е вижда за пръв път.

Не само Биг Брадър, но и зрителите останаха с впечатлението, че футболистът визира Преслава в разказите си за своята изгора от лекия жанр. Докато говореше за нея, той си тананикаше песни на пайнерката.

След като отрече за връзката си с нея, съмненията паднаха върху колежката й Джена. Причина за това стана разкритието на столично издание, че Пламен Богданов и Джена са били на романтична почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар