Пламен Богданов взриви ефира със скандалното разкритие, което направи

Скандалният Пламен Богданов взриви ефира на Нова тв с разкритието, което направи. Пред Лора Крумова и Галя Щърбева плейбоят разкри, че деосега е бил интимен с общо 140 жени. Той заяви това и пред импровизирания детектор на лъжата, на който го подложи един от репортерите на "Комбина".

Брадърът сам се оплете в изказванията си. Миг след като заяви, че не е виждал никога фолк певица в леглото си, той заяви, че е бил интимен с представителка на бранша. Футболистът подчерта, че тази дама не е нито Преслава, нито Джена.

След това заяви с нескрита скромност, че средно на ден харчи по сто лева. Скандалният брадър разкри, че всяка една от татуровките по тялото му е свързана с определен миг от живота му и емоция, която е преживял тогава. По кожата са татуирани ликовете на Дева Мария, Исус Христос и Архангел Михаил, пише ПИК.

Пламен Богданов ще бъде запомнен като най-скандалния участник в този сезон на ВИП Брадър. Той буквално взриви медиите с намеците си, че има връзка с фолк дивата Преслава. Това стана причината за влизането му във ВИП Къщата. Продуцентите на формата решиха да вкарат след ВИП съквартирантите, за да се разплете интригата.

[caption id="attachment_458493" align="alignright" width="300"]Пламен Богданов Пламен Богданов разкри, че бил интимен с общо 140 жени[/caption]

Въпреки, че влизането му в Къщата определено смути Преслава, тя отрече, че го познава и че някога е имала нещо общо с него. След казаното от нея Пламен Богданов също заяви, че е вижда за пръв път.

Не само Биг Брадър, но и зрителите останаха с впечатлението, че футболистът визира Преслава в разказите си за своята изгора от лекия жанр. Докато говореше за нея, той си тананикаше песни на пайнерката.

След като отрече за връзката си с нея, съмненията паднаха върху колежката й Джена. Причина за това стана разкритието на столично издание, че Пламен Богданов и Джена са били на романтична почивка.