Слави Трифонов е съсипан след поредния удар, който получи

След концерта, който просълзи и изправи 70 000 души на крака, Слави Трифонов е съсипан. Дългия рухна напълно след жестокия удар, който получи.

Източници от екипа му разкриха, че той се чувства много зле, затворил се е у дома и не желае да вижда никой. Въпреки блястящото представяне на голяма сцена, учиндолецът изпаднал в шок малко след концерта. Вестта, че хилядите му фенове, платили да гледат в интернет концерта му, но не са го направили заради срив в системата, го довърши.

Разгневеният шоумен не може да си намери място от яд. Той се е зарекъл да разкрие виновниците за това. Както вече стана ясно, хакерска атака е в основата на неочаквания срив на сайта.

Фирмата, която обслужва платформата е "Евролик". Слави Трифонов вече е разпоредил проверка на случая. Веднага след неприятната случка се появиха спекулации в медиите, че Дългия е измамил феновете си, прибирайки от тях по пет лева, за да гледат концерта му онлайн.

Толкова струваше всеки един уникален код за достъп. Желаещите да гледат концерта му на живо, трябваше да изпратят смс. Срещу сумата от пет лева всеки един от тях получи своя уникален код за достъп в системата. Връзката със сайта е бил прекъсната непосредствено преди излизането на Дългия на сцената.

[caption id="attachment_458487" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов е съсипан[/caption]

От екипа му заявиха, че всеки лев, ще бъде върнат на феновете му. Шоуменът ще се издължи до последната стотинка. Той полудява при мисълта, че феновете му го мислят за измамник. Подчинените му са убедени, че атаката е била целенасочена.

Те са категорични, че шефът им няма да се успокои, докато този проблем  не се разреши. Дотогава огорченият шоумен е решил да се оттегли и да се погрижи за не особено цветущото си си здравословно състояние, пише ПИК.