Къщата на ВИП Брадър беше разтърсения от поредния скандал

След поредната неуспешна мисия на съквартирантите във ВИП Брадър. между двама от тях се разигра същинска сага, достойна за сюжет от сапунка. Здравко от "Ритон" скочи срещу Кичка Бодурова. Изпълнителката не сдържа сълзите си.

Повод за разногласията между тях стана именно провалената мисия. Големият брат постави задача на брадъра да изведе двама от съквартирантите си от импровизираната стая на духовете. Това беше условието на Биг Брадър да признае мисията за успешна и съквартирантите да запазят максималния си бюджет.

Здравко се провали и не успя никого да вземе със себе си. Нервите на изпълнителя не издържаха и той нападна Кичка Бодурова. Брадърът наруга колежката си и заяви, че тя е виновна за провалената мисия.

В студиото на Ники Кънчев, Евгени Минчев възкликна, че Здравко от "Ритон" буквално е изтрещял.

Малко преди да бъдат излъчени кадрите с провалената мисия, зрителите станаха свидетели на поредния конфликт между Здравко и Кичка Бодурова. Изпълнителката не се сдържа и избухна в плач.

Причина за това станаха упреците на колегата й. Половинката на Катя се заяде с нея за накиснат боб. Той й припомни, че са се разбрали да направят огретен от тиквички, а не боб. Възмутеният брадър посочи, че имат много тиквички, които ще се развалят, ако не бъдат сготвени. За разлика от тях, боб чорбата може да почака, допълни гневният изпълнител.

[caption id="attachment_458484" align="alignright" width="300"]Здравко ВИП Брадър Здравко взриви Къщата на ВИП Брадър[/caption]

Той се оплака, че не може да яде от боба, тъй като има проблеми със стомаха. Чашата преля, когато Здравко заяви на масата, че Кичка Бодурова не е приготвила достатъчно храна за всички съквартиранти. Огорчената брадърка не издържа и напусна масата, обляна в сълзи.

На следващия ден споровете между тях продължиха и Здравко отново я захапа, заявявайки че в Къщата се мисли единствено за храна, сякаш всички са социално слаби и разчитат на материалната помощ на Биг Брадър, пише "Всеки ден".