Преслава има собствена стратегия във ВИП Брадър

Преслава е единствената участничка във ВИП Брадър, която се ползва с големи привилегии в Къщата. Тя е и единственият съквартирант, който докато тече шоуто има постоянно връзка с външния свят. Едно от условията й да влезе във формата, беше да може да излиза и да не отказва участия.

Този петък тя напусна Къщата, за да пее в столичен клуб. Там я очаквал целият й екип. Преси успяла да разговаря с хората си и тя я предупредили на внимава най-много с другите две брадърки - Луна и Кичка Бодурова.

От екипа й я предупредили, че най-сериозната й заплаха по пътя към финала, е именно естрадната изпълнителка. След предупреждението на хората си Преслава трепери от Кичка и се страхува да не сгафи с нея, научи "България днес".

Пайнерката си е изградила и собствена стратегия, която е решила да следва докрай. Тя е решила да играе добро и скромно момиче, тъй като подобни персонажи се харесват най-много на зрителите. Това я посъветвали приближените й и Преси е решила да се вслуша в съветите им, за да стигне до финала, пише Хот арена.

[caption id="attachment_458474" align="alignright" width="224"]Преслава Преслава вижда силен конкурент в лицето на Кичка Бодурова[/caption]

Малко след старта на финала се появи слух, че е едно от условията й да влезе в Къщата, е именно тя да излезе от там като победител в шоуто. Според слуховете, от самото начало тя се е разбрала с финалистите да спечели сезона.

Преслава е и участникът с най-висок хонорар. Носят се легенди относно неговия размер. Някои от тях гласят, че сумата, която ще постъпи в сметката на звездата, е 180 000 лева, а според други тя е рекордните 300 000 лева. Едно е сигурно - пайнерката е рекордьорка по висок хонорар, даван досега от продуцентите на риалитито.

До последно не беше сигурно дали тя ще се появи в Къщата, но малко преди старта на шоуто стана ясно, че тя ще бъде част от него.