Джино шашна съквартирантите си с разкритията, които направи

Брадърът Джино направи разтърсващи разкрития пред съквартирантите си. Той проговори за най-тежките мигове от своя живот. Представящият се за богаташ брадър разказа, че е ровил в кофите, за да оцелее. Това се случило, когато бил на 14 години.

Тогава родителите му спечелили зелена карта и решили да заминат за САЩ. Семейството продало всичките си имоти, за да сбъдне мечтата си. Парите, с които те пристигнали в Америка, свършили бързо, а родителите му все още нямали постоянна работа.

Джино разказа, че това са били най-мъчителните дни в живота му. В продължение на няколко седмици семейството консумирало единствено хляб и макарони. Джино бил принуден да рови в кофите за боклук, за да оцелее.

Д нес брадърът се представя като един от успелите българи зад граница. Той твърди, че е собственик на транспортна фирма в САЩ.

Малко след влизането му в Къщата, в медиите се появи информация, че всичко, казано от него, е една голяма лъжа. Известно издание писа, че той е ромски произход и семейството е бедно. Според информацията в медиите, той лъже не само за произхода, но и за общественото си положение.

[caption id="attachment_458471" align="alignright" width="300"]Джино Джино ровил в кофите за боклук[/caption]

Джино не е бизнесмен, а просто шофьор, който работи в спедиторската фирма на свой добър приятел. Мълвата гласи, че лъскавите возила, с които той се е снимал за визитката си във ВИП Брадър са собственост на шефа му, който с радост му ги преотстъпил за снимките.

Медиите успяха да развенчаят и още един от слуховете за Джино. След като стана ясно, че той е предложил брак на Джена, започнаха да се носят легенди за годежния пръстен на пайнерката. Появи се информация, че бижуто струва 40 000 долара. Известно столично издание разкри, че това е лъжа и пръстенът струва едва 4 000 долара.