Лора Крумова успя да върне предишните си мерки за отрицателно време

Тв водещата Лора Крумова успя да върне старите си мерки за по-малко от месец. След като през лятната ваканция успя да смъкне с много усилия цели 15 килограма, тя отново си върна изгубените килограми, видя "Всеки ден".

От старта на новия сезон досега тя е напълняла драстично, коментират зрителите на "Комбина" в интернет форуми. Причината за това е силният стрес, на който е подложена в работата си. Освен този негативен фактор отрицателно на фигурата на тв водеща влияе и един от вредните й навици. Тя има навика по цял ден да гладува и вечер да наваксва пропуснатите хранения за деня, приемайки храна в големи количества, пише Хот арена, цитирайки изданието.

Това, разбира се, се отразява пагубно на фигурата й и тя качва килограми със скоростта на светлината. Очевидно тв водещата е зарязала всички диети и резултатът от мъчителния й режим не се запази дълго.

За сметка на това и целия стрес покрай работата си, тя може да се похвали със сериозни финансови постъпления. Тв водещата и колежката й в момента работят по мащабен проект съвместно неправителствената организация "Америка за България".

[caption id="attachment_458461" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова върна старото си тегло[/caption]

Тя и колежката й са получили субсидия в размер на рекордните 100 000 лева. Организацията е решила да им отпусне тази сума за снимането на репортажи, посветени на измамите покрай предстоящите избори.

Според запознати, двете тв водещи ще приберат чисто 75 000 лева, които ще си разделят по равно. Това е остатъкът от субсидията след приспадането на разходите за репортажите.

Голямата печалба стана причина за гнева на колегите им в Нова тв, които настояват двете тв водещи да представят подробни отчети за направените от екипа им разходи за заснемане на репортажите. Те са категорични, че един половин часов репортаж струва не повече от 4 000 лева, като в тази сума включени абсолютни всички разходи.