Лора Крумова и Галя Щърбева с рекордна печалба

Гласувайте за статията

Лора Крумова и екранната й половинка Галя Щърбева прибират рекордна печалба

Тв водещите Лора Крумова и Галя Щърбева счупиха всички рекорди с печалбата, която ще приберат. Продуцентската къща „Българион“, която е собственост на двете дами получи субсидия в размер на 100 000 лева. Сумата е отпусната на предаването от организацията със скандална репутация „Америка за България“.

Причина за паричната помощ е разследването на злоупотреби покрай престоящите избори, както и всякакви измами около гласуването в отделните райони.

Според изчисленията на запознати неправителствената организация отпуска общо по 16 000 лева на репортаж, който е с продължителност не повече от половин час. На практика подобно заплащане е невъзможно да се направи за журналистическо проучване.

Общата сума, на която възлиза подобна продукция, е  4000 лева. В нея са включени всички разходи за командировка, заснемане, монтаж и заплащане на репортажа. За всеки репортаж Лора Крумова и колежката й ще получат чисто 12 000 лева, след като изплатят възнагражденията на лицата, ангажирани с него и всички разходи по заснемането му.

Това означава, че общо за целия проект двете дами ще си разделят печалба в размер на 75 000 лева.

Лора Крумова и екранната й половинка Галя Щърбева прибират рекордна печалба

Лора Крумова и екранната й половинка Галя Щърбева прибират рекордна печалба

Интересното в случая е дали Нова тв ще разреши в ефира й да бъдат излъчени репортажи, заснети с чуждо финансиране.

Колеги на двете тв водещи са възмутени от случващото. Според тях парадоксалното в случая е, че двете журналистки, които се борят за правдата, ще приберат космически суми от организация с неясен произход на финансовите й постъпления.

Проверка на „Всеки ден“ в Търговския регистър сочи, че предмет на дейност на НПО-то е консултантска и информационна дейност. Организацията е ангажирана и с осъществяването на практическо медийно обучение.

Колеги на Лора Крумова и Галя Щърбева настояват и двете да представят подробен отчет на разходите, направени за заснемането на тези репортажи, пише „Всеки ден“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Лора Крумова и Галя Щърбева с рекордна печалба”

 1. Тия продажни мръсници веднагически трябва да се изгонят от екрана, но за съжаление няма кой да ги махне!

 2. Nikolay Vetev

  сеп. 29. 2015

  Е нали били „независими“?!!
  Там ги събраха с конкурс всичките, като почнеш от Викторчо и Аннка, минеш през мрънлата Мира Иванова и онова кривогледото и стигнеш до тези двете!

 3. Viliana Penovska

  сеп. 29. 2015

  Виктор и Ани са много добри жулналисти, но хората, които подготвят новините не са читави. За двете, Щърбева и Лорчето, не ми се говори.

 4. John Smith

  сеп. 30. 2015

  ти да видиш , защо гледате тия помиярски теклевизии бе ?

Добавете коментар