Разтърсващото признание на Ернестина Шинова

Разтърсващото признание на Ернестина Шинова
5 (100%) 1 vote

Актрисата била на ръба на смъртта

Актрисата Ернестина Шинова, която е сред любимите съквартиранти във ВИП Брадър направи разтърсващо признание за личния си живот.

Ернестина Шинова споделя през сълзи, че мечтата й е била да има пълна къща с деца, но е успяла да дари половинката си Андрей Слабаков само с една рожба заради заболяването си.
Тя разкрива, че от дълго време страда от Базедова болест – автоимунно заболяване причинено от хиперфункцията на щитовидната жлеза. Болестта едва не убила актрисата.

Актрисата била на ръба на смъртта

Актрисата била на ръба на смъртта

Тя си спомня, че когато медиците й поставили кошмарната диагноза била съкрушена, защото нямало да може да роди второ дете на съпруга си.
Лекарите обаче й забранили категорично подобни „екстри”, тъй като предвид състоянието й, последиците могат да бъдат не само опасни, а дори смъртоносни.
В последствие се оказало, че Ернестина Шинова отключила болестта в резултат на силен стрес.

Дълго време тя била много зле. Отслабнала и непрестанно получавала сърцебиене. Докарала се до тиреотоксикоза.
Към днешна дата се чувства по-добре, но за целта постоянно приема медикаменти. Макар да са силно токсични, Ернестина Шинова няма друг избор, тъй като те са единствената й гаранция за живот.

До поставянето на тежката диагноза се стигнало след дълго обикаляне по лекари и ходене по мъките. В продължение на четири години състоянието й непрекъснато й се влошавало и тя се обезверила нацяло, дори в някои моменти си мислела, че ще е по-добре, ако предаде Богу дух.
Докато обикаляла лекарските кабинети, всички посочвали, че е здрава, а отслабването и изтощението й се дължат на претоварване и се нуждае от повече почивка.

Накрая Ернестина Шинова сама си поставила диагноза след като прочела много медицинска литература и отишла да си направи ехография на щитовидната жлеза. Тогава изплувал проблемът, който насочил специалистите към уточняването на болестта.
След установяването на диагнозата актрисата била предупредена, че коварното заболяване неминуемо ще се отрази върху начина и качеството й на живот, защото ще се наложи да живее по строго определени правила, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар