БСП удари фалита?

БСП удари фалита?
5 (100%) 1 vote

Кандидат-кметовете на партията-столетница теглят лични заеми за предизборната си кампания

Запознати издават, че партията-столетница БСП, е свършила парите.

По-паметливите припомнят, че БСП не свършват за първи път парите точно за изборите или поне така заявяват. Очевидно това е коронният им номер, за да не спонсорират кампаниите на кандидатите си за кметове, а да ги принудят да се спасяват сами.
Много от кандидат-кметовете на БСП вече са теглили заеми, за да могат да проведат предизборните си кампании.

Партията на Михаил Миков е направила поредните структурни промени, за да осигури финансови средства за откриването на кампанията.
От БСП посъветвали кандидатите си за градоначалници да теглят заеми на свое име, за да си осигурят средствата, с които да проведат предизборната си кампания с избирателите и да платят за плакатите.

Кандидат-кметовете на партията-столетница теглят лични заеми за предизборната си кампания

Кандидат-кметовете на партията-столетница теглят лични заеми за предизборната си кампания

Справка сочи, че кандидат-кметовете на партията-столетница са теглили средно по пет хиляди лева, за да обезпечат кампанията си. Дори и да не спечелят кметския стол, ще трябва да си връщат борчовете сами.
Носи се мълвата, че най-щедро е финансирането на кандидат-градоначалника от БСП за София – социологът проф. Михаил Мирчев. Но дори и той откри твърде скромно кампанията си, която стартира от Кооперативния пазар в столичния квартал „Люлин”.

Прекият му конкурент в София ще е депутатът Георги Кадиев, който наскоро бе изключен от БСП.
Той обаче за разлика от Мирчев нае цял автобус, с който ще обикаля предизборно столицата.
Екстрата е струвала на АБВ няколко хиляди лева. За разлика от АБВ, от партията-столетница БСП пък са заложили твърдо на билбордовете.

Запознати издават, че финансовият колапс на „Позитано 20” се задълбочава от доста време насам, тъй като дарителите са намалели значително, а и освен това сумите, които се даряват са спаднали драстично.
В партията сериозно обмислят да увеличат членския внос, тъй като към момента е изключително нисък. Последната информация сочи, че левицата вече е започнала да плаща главницата от огромния заем в размер на два милиона лева, който бе изтеглен за президентските избори през 2011 година, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар