Зрителите на ВИП Брадър са възмутени от евтиния театър, който се разиграва пред очите им

Поредният евтин театър във ВИП Брадър възмути зрителите. Те са убедени, че форматът ще загуби повече, отколкото ще спечели с тази евтина постановка. Главнодействащите лица са Моника Валериева и Станимир Гъмов. Инициатор на сагата е моделката, която очевидно е решила да изчисти скандалния си имидж.

Целта й е да покаже, че тя не е залтотърсачка, влюбвайки се в бедния актьор. Зрителите на формата са убедени, че "чувствата" на Моника Валериева са просто евтина постановка. Те са убедени, че в реалния живот тя дори не би погледнала мъж като Гъмов.

В петък моделката от Дупница изля душата си пред Ернестина Шинова. Тя разкри пред актрисата, че се влюбва в колегата й. Блондинката не само й повярва, но и обеща да й помогне. Тя влезе в ролята на фея  на любовта и веднага дотича при колегата си, за да му каже, че Моника Валериева е влюбена в нея. Думите му го смутиха и той показа, че е притеснен най-вече от факта, че това се случва пред камерите.

Актьорът, който вече сподели, че има връзка в реалния живот, очевидно не е безразличен към Валериева. Той изрази притеснението си от факта, че всичка едно тяхно действие се следи.

Ернестина Шинова изтълкува погрешно опасенията му и реши, че той няма чувства към брадърката. Актрисата се опита да я успокои, заявявайки че при други обстоятелства вероятно би имала шанс. При думите й Моника избухна в плач.

[caption id="attachment_458359" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Зрителите на ВИП Брадър са възмутени[/caption]

От тогава тя постоянно разиграва сцени и с това определено привлича вниманието в Къщата - именно такава е целта й.

Разгневени фенове на формата коментират в интернет, че с този евтин цирк ВИП Брадър ще загуби всичките си фенове, пише "Всеки ден".

Първата любовна драма, която се разигра под покрива на Къщата между Преслава и Богданов, беше далеч по-вълнуваща.