Асен Блатечки унижи Диляна Попова

Асен Блатечки унижи Диляна Попова
5 (100%) 2 votes

Не уважи рождения й ден

След като розовият балон на любовта между Асен Блатечки и Диляна Попова се спука, дойде ред и на униженията.

Преди броени дни чаровният модел навърши 34 години, но за съжаление отпразнува рождения си ден сама. Запознати твърдят, че Диляна Попова отпразнувала рождения си ден в компанията на малкия Борил, който в момента е всичко за нея.

Бащата на детето й – актьорът Асен Блатечки не сметнал за необходимо да уважи празника й и вместо това предпочел да пофлиртува с поредната засукана дама по столичните улици, издават запознати.
За момента обаче остава пълна мистерия коя е поредната жена, успяла да изкуси Асен Блатечки.

Актьорът не уважи рождения й ден

Актьорът не уважи рождения й ден

Актьорът бил засечен от папараци да дарява с щедри прегръдки и целувки въпросната дама, която видимо била щастлива от присъствието му.
Асен Блатечки и Диляна Попова не живеят заедно, след като актьорът взе решение да се върне при съпругата си Катя. Очевидно обаче е забравил всички трудности, през които мина, докато правеше опити да сглоби отново семейството си и пак се е отдал на страстта си.

От близкото му обкръжение издават, че явно е направил правилния избор, връщайки се при половинката си, тъй като е наддал на килограми, което означава, че се грижат добре за него. В същото време моделът Диляна Попова изглежда слабее с всеки изминал час. Със сигурност съвместяването на грижите за невръстния й син Борил и управлението на онлайн магазина, който е нейна собственост, не е никак лесно.

Въпросът е докога половинката на Асен Блатечки ще успее да търпи непрестанните му забежки по всяка по-засукана представителка на нежния пол. Близки приятелки на Катя издават, че търпението й вече се изчерпва и вероятно не е далеч времето, в което отново ще покаже на неверния си съпруг пътя към изходната врата.
За разлика от предишния път обаче, сега ще му разпише еднопосочния билет и няма да има връщане назад, ако ще да пълзи на колене и да лиже нозете й, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар