Ивайла Бакалова е убедена, че всяко изпитание е урок, който трябва да научим

Ивайла Бакалова притежава всички качества да се развива в сферата на окултното. Оказа се, че миската има ясновидски заложби. Тя не крие, че винаги е била запалена по астрологията и всеки ден първо прочитала хороскопа си, за да разбере какво я очаква.

Миската се запали дотолкова по тази наука, че решила да се научи сама да си прави хороскоп. Тя изчела голяма част от литературата по този въпрос, докато се научи как сама да разчита знаците, които й изпраща съдбата.

Красавицата прави хороскоп не само на себе си, но и на много известни личности, които често я търсят за съвет. Сред тях са Петко Димитров и Яна Акимова. Първоначално двамата насрочили дата за сватбата си 5 октомври и започнали подготовка за мечтания ден.

Всичко било готово - поканите на гостите вече били разпратени, когато дни преди венчавката двамата се засекли случайно с миската. Ивайла Бакалова реши да им направи хороскоп. Красавицата от Варна ги посъветвала в никакъв случай да не се венчават на тази дата и да изместят сватбата си още две седмици и да я направят на 20 октомври. Петко и любимата решили да послушат съвета и се венчали на датата, определена от нея.

[caption id="attachment_458244" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова "вижда" бъдещето[/caption]

Отново за съвет потърсили Ивайла Бакалова и при определяне на датата на секциото за раждането на сина им Доменик.

Въпреки негативната прогноза, която  Ивайла Бакалова си направила преди влизането в "Къртицата" тя решила да не вярва на това и да влезе в шоуто. За съжаление се оказа права. Красавицата претърпя сериозна травма на крака, след която последваха две операции и дълъг възстановителен период.

Малко след инцидента със Стоян Бончев тя предсказа, че в шоуто ще има още един инцидент, без дори да подозира, че жертвата ще бъде тя, пипе Хот арена.