Раздялата на Григор Димитров с Мария Шарапова има общо с отказа му да играе срещу Унгария

Отказът на Григор Димитров да излезе на корта в столицата и да вземе участие в мача срещу Унгария, разбуни духовете. Решението му беше обгърнато в мистерия, докато не се разкри истинската причина за това.

След загубата на България, треньорът на хасковлията заяви, че в отказа му играе за страната си няма логика. В основата на всичко това стои жена - точно тази, заради която той се раздели с Маша.

Двамата се срещат от време на време и въпреки, че връзката им не е ангажираща, Гришо много държи на дамата и е на разположение винаги, когато тя го потърси. Случайно или не, изгората на тенисиста му определила среща точно в деня на мача. Без много да му мисли, хасковлията избрал любимата си пред корта.

Дамата, която му взе дома е известната изпълнителка от бандата "Пуси кет долс" - Никол Шерцингер. Двамата се срещат предимно в Маями. Срещите им се състоят в изискан, но същевременно дискретен хотел.

Именно аферата му със скандалната изпълнителка е причината за раздялата му с Мария Шарапова. Рускинята научила, че любимият й кръшка със скандалната красавица и веднага го зарязала.

[caption id="attachment_458329" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров има връзка с Никол Шерцингер[/caption]

Никол е по-голяма от Гришо с цели 13 години. За никого не е тайна, че той си пада по дами, по-големи от него. Мария Шарапова също му е кака. Разликата между тях е 4 лета.

Преди да започне връзка с нея той изживя бурна афера със Серина Уилямс, която също е по-голяма от него с цели девет години.

Приятели на хасковлията недоумяват защо той се занимава с по-големи от него жени и вместо да се впуска във връзки с ясен изход, не си намери жена, с която да създаде семейство, пише Хот арена.