Най-голямата болка на Ернестина Шинова е разкрита

Най-голямата болка на Ернестина Шинова е и причината за участието й във ВИП Брадър. Отчаянието подтикнало чаровната актриса да влезе в Къщата. Преди време съпругът й Андрей Слабаков също участваше във формата. Тя беше твърдо против подобни изяви, но за съжаление този път тя е имала основателна причина да приеме поканата за участие в шоуто.

Мотивът на блондинката е изцяло финансов. Тя се съгласила да участва, за да позакърпи бюджета на семейството си. Фактът, че тя и съпругът й не разполагат с финансовите възможности, които са имали преди я съсипва.

Въпреки, че семейството й все още поддържа сравнително висок стандарт на живот за средностатистическия българин, тя не може да се примири със случващото се.

Всичко това й идва в повече. Ернестина Шинова се съсипва от мъка, че съпругът й не може да влезе в ролята си на глава на семейството. Вече месеци наред той не е имал нито един проект.

Режисьорът, който до сега осигуряваше препитанието на семейството си, правейки филми, отдавна не е вкарвал нито стотинка в дома си. Върху крехките плещи на Ернестина Шинова лежи отговорността не само за поддръжката на дома, но и за вноските по кредитите за автомобилите им и образованието на децата им.

[caption id="attachment_458326" align="alignright" width="300"]Ернестина Шинова Финансови проблеми съсипват Ернестина Шинова[/caption]

Чаровната актриса и съпругът й неведнъж са се хвалили, че в дома им почти всяка вечер има купон. Въпреки, че се налага да се лишат от някои харчове, двамата не се отказват от купоните и всяка вечер се събират у дома с приятели.

На влизане в Къщата блондинката сподели, че много я измъчва мисълта, че докато тя отсъства Андрей Слабаков ще трябва да върши женската работа у дома.

Според информацията в медиите, актрисата ще прибере едва 50 000 лева от участието си във формата, пише ПИК, позовавайки се на столичен ежедневник.