Юксел Кадриев сериозно се замисля дали да се вслуша в препоръките на специалистите

Преди няколко дни Юксел Кадриев изправи на нокти колегите си в нюзрума на бТВ. Както вече съобщихме, на тв водещи му прилоша. От носа му бликала кръв и той се държал за сърцето, разказват негови колеги пред "Уикенд".

Това се случи броени минути преди старта на емисията. Тв водещият успя да изкара емисията до край. Веднага след приключването й той телефонирал на личния си лекар. Медикът го посъветвал да не шофира и да се отбие незабавно в "Пирогов". Той оставил БМВ-то си пред паркинга на телевизията и повикал такси, което го откарало до болницата.

След прегледа специалистите там установили, че причина за кръвоизлива са слабите капиляри на носа. При вида на бликащата кръв от носа му, Юксел Кадриев се почувствал още по-зле. Шокът е причината за сърдечната му криза.

От няколко години лекарите препоръчват на тв водещия да оперира носа си. Причина за това е неговата деформация. Двете ноздри на Кадриев са в асиметрично положение и това не остава незабелязано. На травма на обонятелния му орган в миналото се дължи не само този проблем, но и факта, че носът му е крив.

[caption id="attachment_458299" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев е решил да оперира носа си[/caption]

Още преди да стане известен Юксел Кадриев претърпял неприятен инцидент. По време на едно от посещенията на родното му Оряхово той пострадал тежко. Тв водещият се прибрал в родния край, за да види не само родителите си, но и свои приятели от детството. Вечерта той излязъл със съучениците си.

Един от аверите му се спречкал с момче от друга компания. Разправата им приключила с люто меле, в което Юксел Кадриев станал неволен участник. Тв водещият се измъкнал от побоя със счупен нос.

Още тогава лекарите го посъветвали да оперира обонятелния си орган, но той категорично отказал, пише Хот арена.