Мария Календерска разби на пух и прах Кака Лара

0

Мария Календерска, красавицата кандидат за столичен кмет разби на пух и прах бившата жена на Владо Береану

Мария Календерска реагира остро на опитите на Лара Златарева да я злепостави в мрежата. Тъй наричаната Кака Лара си позволи да се подиграе с оригинален колаж на Календерска във Фейсбук, научихме от ПИК.

Кака Лара написа под интересното и модерно фотографско хрумване  публикувано на във Фейсбук страницата на кандидатката за кметски пост Календерска. „Комедия? Не – фотошоп! Жистокооо“

Това вбеси жената на Бареков и тя много остро реагира. Мария Календерска захапа Кака Лара и я нарече злобарка, която нищичко не помни.

Календерска напомни на Лара Златарева едни моменти, които застарялата тв особа не иска да си спомни от първата им среща в една сладкарница в квартал Изток. Тогава Кака Лара се молела на Календерска да стане водеща на тв предаването „Още нещо“, което е авторско на кандидатката за стола на Фандъкова. И даже три години по-късно използва името, концепцията, тематиката и декорите, които Календерска е измислила.

Мария Календерска пита Лара Златарева защо като й се присмива и се подиграва не е измислила нещо, което да направи сама и да го води всеки ден? Май много е удобно да си критикар, а да не си спомняш е още по-удобно.

Накрая Календерска завършва с пожелания към Кака Лара да е жива и здрава!

Очакваме да видим как ще продължат словесните хватки межди Мария Календерска и Кака Лара. Изборите наближават и обстановката се нажежава. Времето захладня, но страстите около вота ще са наистина горещи.

Очаква се да станем свидетели на много подобни захапки и дори на войни между кандидатите на тези избори и техните опоненти. Екшънът предстои, а неговият край е на 25. 10. 2015 година, когато станат ясни резултатите от вота!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.