Певицата на Пламен Богданов не е нито Преслава, нито Джена

Неочакван обрат придоби историята около певицата на Пламен Богданов. Оказа се, че изпълнителката, с която той е имал връзка не е нито Преслава, нито колежката й Джена.

Тяхната колежка, която успяла да открадне сърцето на футболиста, работи в конкурентна компания. Читател на Хот арена разкри, че брадърът е бил интимен с Алисия. Публична тайна е, че тя си пада по футболисти. Времето, по която тя и Пламен Богданов са имали връзка, случайно или не съвпада с периода, в които бяха разделени с Ники Михайлов.

Тогава се появиха слухове, че причина за раздялата им е изневярата на футболиста. Но след това разкритие се оказа, че Алисия е тази, която е сгафила, а не Ники.

Още с влизането си в Къщата, Пламен Богданов заяви, че за него Алисия е жена с естествена красота, пише Хот арена. Едва ли той би го казал, ако имаше връзка с Преслава. Любопитно защо го казва при положение, че Алисия има десетки корекции не само по тялото, но и по лицето си, а Преси няма нито една.

Първоначално името на футболиста беше свързано с това на Преслава. Повод за това стана, че докато говореше за любимата си, той си тананикаше песен на пайнерката.

[caption id="attachment_458266" align="alignright" width="300"]Пламен Богданов Алисия е певицата на Пламен Богданов[/caption]

Малко след старта на ВИП Брадър това твърдение беше развенчано. Но вместо интригата да се разплете, тя стана по-заплетена.

Следващата изпълнителка, с която беше свързано името му, беше Джена. Пламен Богданов отрече и за нея, но въпреки това съмненията останаха.

Появиха се дори спекулации, че двамата с Преслава лъжат заради Бирмата. Според твърденията, пайнерката и брадърът се разбрали до последно да отричат и да разиграват цирк.

Обстановката в Къщата се успокои след напускането на Пламен Богданов, но спекулациите по негов адрес продължават.