РЕЗИЛ! Виктория Бекъм втрещи света в нетрезво състояние (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Световноизвестната певица и дизайнерка Виктория Бекъм бе щракната от папараци във видимо нетрезво състояния

Бившата „спайска“ Виктория Бекъм се изложи пред целия свят. И ако сме свикнали да я виждаме винаги бляскава и красива, то сега тя разочарова хилядите фенове. Съпругата на Дейвид Бекъм е заснета от папараци толкова пияна, че едвам се държи на крака. Излизайки от грандиозното парти, което бе устроила в чест на рождения ден на собствения си бутик в Лондон, Виктория увисна на ръката на съпруга си и едвам пристъпва, не можейки да запази равновесие.

Виктория Бекъм, съпругът й Дейвид Бекъм и най-големият им син Бруклин отпразнували първата годишнина на бутика носещ името „Виктория Бекъм“. Сред поканените звездни гости били актьорът Антонио Бандерас и моделът Наоми Кембъл, както и други знаменитости и ВИП  персони от фешън обществото.

И докато на пристигане Виктория Бекъм изглеждаше зашеметително, на тръгване потресе с визията си, която не бе толкова бляскава и перфектна. Осен, че се появи с разпусната коса, тя бе скрила очите си с огромни черни очила.

Изпитият алкохол дошъл в повече на известната дизайнерка и тя се опира на ръката на съпруга си, за да може да стигне до луксозното возило, което ще ги отведе в къщи.

На папарашките снимки се вижда и нещо друго, което прави неприятно впечатление. На панталона на Виктория Бекъм се вижда мокро петно. Възможно е пияната „спайска“ да е разляла питие, но други коментират, че може да е подмокрила гащите, имайки в предвид нетрезвото състояние на световно известната дизайнерка.

За разлика от Вики звездните гости на партито бяха заложили на по-малки дози алкохол и никой от останалите присъстващи не предизвика скандал с поведението си.

wikiwiki1wiki2wiki3wiki4

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар