Джуджи проговори за оттеглянето й от предаването "На кафе"

Джуджи най-после проговори за свалянето на рубриката й от ефира на Нова тв. Блондинката заяви, че е научила три дни преди старта на сезона, че тя вече няма да е ко водеща в "На кафе". Шефовете й обяснили, че рокадата се налага заради ВИП Брадър. Голяма част от предаването преминава предимно в коментар на случаващото се в Къщата.

Освен нейната рубрика, пада и кулинарната. Остава единствено Зейнеб.

Джуджи недоумява на какво се дължи решението на шефовете й. От чисто икономическа гледна точка, тя заяви че рубриката й има висок рейтинг. Блондинката допълни, че сама е измислила рубриката и гостите, които подбира са били винаги интересни на зрителите. С нескрито самочувствие тя заяви, че зрителите са гледали рубриката именно заради нея, пише БЛИЦ.

Според нея в случая не може да се говори за чисто човешко отношение, защото няма нито една издънка в ефир и вече седем години е била винаги перфектна по отношение на изпълнение на служебните й задължения.

Джуджи проговори и за отношенията със своите колеги. Тя опроверга слуховете, че е в конфликт с някои от тях. Блондинката каза, че те са преди всичко нейни приятели и винаги ще останат такива.

Двете с Гала се познават от 2000 година. Запознал ги покойният астролог Иван Станчев.

Тя коментира и твърденията, че усмивките между двете са просто за пред камерите. Пухкавата тв водеща заяви, че това е поредната измислици и двете с Гала винаги ще си останат приятелки независимо от това какво се пише и говори за тях.

В  момента блондинката усилено си търси работа. Мечтата й е да работи в телевизията. Преди години астрологът Иван Станчев й предсказал, че мечтата й ще сбъдне и я очаква телевизионна кариера.