Ивайла Бакалова, която до скоро принадлежеше към групата на естествени красивите дами, посяга все по-често към скалпела

До скоро Ивайла Бакалова беше една от малкото известни българки, които нямат силикон в бюста си. Моделката вече не е сред тях. Оказа се, че тя се е подложила тайно на манипулацията за увеличаване на бюста, научи Хот арена.

Интервенцията е била извършена в края на миналата година. Красавицата решила да коригира бюста си за собствено самочувствие, а не заради някой мъж. Факт е, че тя не парадира с новите си форми. Също така впечатление прави, че моделката, която досега носеше предимно блузи и рокли с поло яки, вече ги е захвърлила и залага на тоалети, подчертаващи женствените й форми.

За разлика от повечето миски тя не е заложила на обичайните 350 кубика, а си е сложила само 250.

Откакто живее в Дубай, бившата на Румен Вълка посяга все по-често към скалпела и филърите.

Преди две седмици красавицата се прибра в България. Повод за завръщането и у нас стана събитието "Фешън уик". Миската си припомни доброто старо време и отново дефилира на модния подиум.

[caption id="attachment_458244" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова си сложи силикон[/caption]

Тя пристигна в България сама. Дъщеря й Рая остана в Дубай, тъй като ходи на училище там. Ивайла не крие, че щерка й постоянно дава поводи да се гордее с нея. Наследницата на красивата нашенка вече знае няколко езика и се представя отлично в дубайското училище.

За сега Ивайла Бакалова няма намерение да се завърне за постоянно у нас. Тя не крие, че отдавна е искала да емигрира, но все не намира подходящия момент за това. В Дубай тя върти бизнес с недвижими имоти.

Според нея, емирството е перфектната дестинация за инвестиция в недвижим имот и тази положителна тенденция ще се запази поне още пет години.