Неочакван разрив между Димитър Бербатов и Елена!

Димитър Бербатов и Елена в конфликт
0

Разривът между Бербатов и Елена не може да остане скрит за дълго!

Елена Бербатова категорично отказала на Димитър Бербатов да се засели в Солун. Въпреки твърденията на топ футболбиста, че половинката му обожава мегаполиса на Северна Гърция, съпругата му не иска да си намери жилище там.

Брюнетката така остро реагирала на това да се премести да живее в Солун, че взриви почитателите на ПАОК. Това е новият клуб, където ще играе нейния съпруг. Острата й реакция предизвика вълна от брожение и Митко Бербатов трябваше да даде изявление на специална пресконференция, като се опита да замаже гафа на жена си.

Димитър Бербатов и Елена в конфликт
Димитър Бербатов и Елена в конфликт

Там той заяви, че съпругата му и майка на двете му дъщери никога не е наричала Солун с грозното прозвище „село”..

Хубавицата непрекъснато отлагала преместването си в Солун. Тя намирала различни поводи, за да не си търси жилище в града. Елена непрекъснато се дърпала, като обяснява отказа си с това, че иска да прекара повече време със своите родители и отлагала намирането на семейно жилище.

Припомняме, че Митко Бербатов приключи успешно преговорите със солунския клуб. В гръцкия тим голмайстора ще рита срещу два милиона евро заплата годишно. Това прави 34-годишният централен нападател най-скъпо платения за гръцкото първенство.

Това не е първия случай, когато гръцкия тим се опита да привлече Бербо. Ръководителите на ПАОК са направили и невъзможното, за да участва Митко Бербатов в Лига Европа.

Преди подписването на едногодишния си договор с ПАОК, българина демонстрира коронния си номер. До края го спрягаха, че ще стане част от един отбор, а в последния момент той подписа с друг.

Така с тима си ПАОК все пак Димитър Бербатов ще играе в Лига Европа, въпреки някои технически формалности. Както е известно, за последно Бербо беше в Монако.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.