Владимир Живков закъса след промените (Къде са другите наследници на Политбюро?)

Владимир Живков закъса след промените (Къде са другите наследници на Политбюро?)
5 (100%) 1 vote

Владимир Живков не успя да се реализира след промените

Владимир Живков се е покрил, фирмата му за парфюми фалира през 2012

Владимир Живков закъса след промените. Синът на Тодор Живков не успя да се справи със случващото се в страната ни след 1989 година и в момента тъне в забвение. Наследникът на Тато започва работа в асамблея Знаме на мира през 80-те години на миналия век, но след 89-а тя спира да се провежда. И той остава без работа.

Владимир Живков е сред наследниците на Политбюро

Владимир Живков е сред наследниците на Политбюро

Името на баща му пък вече не му отваря всички врати и Владимир е принуден да търси начини да се справя сам. През 1994 година основава фирма за търговия с парфюми и козметични продукти, която обявява фалит през 2012. В последните години синът на Тато предпочита да избягва светлините на прожекторите и се е затворил във вилата си в столичния квартал Бояна.

За разлика от него внучката на Живков – Евгения – дъщерята на Людмила Живкова, присъства редовно в родните медии. Тя успя да направи стабилна кариера като дизайнер на облекла, а освен това се изявява и в политиката като дори изкара няколко мандата като депутат от БСП, макар официално да не е член на партията.

Сред най-близките приятелки в младостта й са отново дъщери на членове на Политбюро – Боряна и Бояна, наследнички съответно на Пенчо Кубадински и на Боян Българанов.

В момента Боряна работи като адвокат и има собствена кантора. Брат й пък е собственик на строителна фирма и съсобственик на столичния ресторант Кипарис.

Бащата на Бояна Българанова и син на Боян Българанов – Любомир, вече не е между живите. До 1989 година той е бил директор на предприятие, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар