Поредната интрига в Къщата на ВИП Брадър стана причината за сълзи в очите на една от съквартирантките

За пореден път в Къщата на ВИП Брадър се ляха сълзи. След плача на Луна, този път в плач избухна моделката Светлана Василева. Блондинката се засегна от казаното от Станимир Гъмов. Актьорът коментира начина на живот на жените като нея. Той заяви пред всички съквартиранти, че тези жени търсят единствено богати спонсори, но и не мъже с ум.

Гъмов допълни, че жена като нея, никога в живота си няма да срещне мъж като него - умен и начетен. При казаното от него блондинката избухна в плач. Тя заяви, че никога не е имала желание да учи. Светлана призна, че е имала връзка с мъже, които са й купували скъпи подаръци и са й подарявали почивки до тузарски дестинации, но това не е най-важното за нея.

Засегната от казаното от него, тя заяви, че иска да напусне Къщата.

[caption id="attachment_458034" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Станимир Гъмов заформи поредната интрига във ВИП Брадър[/caption]

Засегната от казаното на актьора се оказа още една от съквартирантките във ВИП Брадър. Преслава сподели, че е останала с усещането, че думите на Гъмов са били насочени към нея. Тя сподели, че е параноичка и често има усещането, че думите на околните са насочени към нея. Певицата заяви, че тя също се е засегнала от думите на актьора.

Дали Светлана Василева наистина ще напусне шоуто предстои да разберем. В реалния живот тя и Преслава са много близки и това си личи и в Къщата, където двете се подкрепят една друга. Как ли ще се почувства изпълнителката, ако дружката й напусне? Това ще разберем много скоро.

Малко след старта на риалитито се появиха слухове, че именно пайнерката ще излезе като победител от него. Факт е, че тя е най-харесваният участник не само от зрителите, но и участниците във формата.