Честито: Милко Калайджиев удари кьоравото!

Честито: Милко Калайджиев удари кьоравото!
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев удари кьоравото, вдига истински палат!

Милко Калайджиев се облажи с пари от Брюксел. Мустакатият динозавър на чалгата вече е свел до минимум участията си по заведения. Откривателят на поп фолк певици постепенно се е превърнал в бизнесмен и полека-лека е изоставил пеенето.

В родния си град Свиленград певецът е взел под аренда язовир, отглежда дини и върти собствено заведение. В родното му село Мезек той е кандидатствал по европроект за селски туризъм и е одобрен. Той е кандидатствал по Програма за развитие на селските райони и е одобрен за инвестиране в проекта. Към сметките на Милко Калайджиев скоро ще потекат европарите.

Милко Калайджиев получи щедро финансиране от Брюксел

Милко Калайджиев получи щедро финансиране от Брюксел

С тях певецът започва да строи къща в родното си селище Мезек. Селото е известно с древните руини, наличието на две тракийски гробници, както и с различните сортове местно грозде и превъзходни вина. Самият Милко Калайджиев споделил, че вече е стартирал с градежа на новата си къща.

Тя ще бъде изпипана само в идентичен родопски стил и след като я обзаведе ще е само за селски туризъм. В нея мустакатият изпълнител ще посреща единствено чужденци, които ще идват в родината ни, за да отмарят при автентичната природа и сред древна къща от миналия век.

Милко Калайджиев възнамерява да им води лекции за историята на селото, както и да ги учи как се лови риба. След като домът му бъде изцяло завършен и обзаведен, мераклията ще си направи и собствена изба с отбрани сортове грозде и вина, с които да гощава гостите си.

С новата си къща в родното село, стопанисването на язовира и заведението и бъдещата винарска изба певецът на култовата песен „Елате, пиленца при батко” възнамерява напълно да се отдаде на бизнеса си и постепенно да загърби музикалната си кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар