Излязоха наяве пикантни разкрития за Люси Иларионов

Режисьорът Люси Иларионов се е радвал на засилен интерес от страна на дамите към него. Тогава брадърът все още не е бил пълен и изглеждал много добре. Малцина си спомнят, че той беше част от музикалната формация "Ъп даун". Сред жените, с които той е имал връзка са някои от най-известните изпълнителки у нас.

Той не крие, че е бил интимен с Нети и Мария Илиева. Според думите на Люси брюнетката е класи над блондинката. Брадърът все още пази топли спомени от първата нощ, която е прекарал с Мария Илиева.

Двамата имали среща в центъра и останали до късно навън. Тъй като по онова време изпълнителката все още живеела в Люлин и не успяла да се качи на последния автобус, решила да пренощува при него.

И до днес той пази топли чувства към нея. Описва я не само като по-опитна от Нети, но и като много амбициозна жена, която постига всичките си цели. По пътя към постигане на целите си тя дори имаше връзка с много известен българин и сина му, спомня си Люси.

[caption id="attachment_457958" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов Люси Иларионов е бил интимен с Мария Илиева и Андреа[/caption]

Той отказа да назове името на този известен мъж, но по всяка вероятност има предвид Васил Божков, пише "Всеки ден".

Сред красавиците, които са били интимни с него, е и огнената Божана Филипова. Когато се запознали, тя все още не била обвързана с Косьо и работела в пловдивска кабеларка.

Сред фолк певиците, които са били близки с режисьора е и Андреа. В началото на кариерата й именно той я лансираше.

Люси Иларионов е имал връзка със задържалата се за кратко в "Пайнер" Вероника. Двамата се разделили, тъй като по онова време в живота й имало друг мъж, пише "Всеки ден".