Дотук беше: Лъжата на Пламен Богданов излезе наяве!

Дотук беше: Лъжата на Пламен Богданов излезе наяве!
5 (100%) 1 vote

Всички лъжи на Пламен Богданов излязоха наяве!

Пламен Богданов е излъгал продуцентите, за да стане част от съквартирантите в Биг Брадър. Бившият футболист се направил на интересен, за да стане част от шоуто. 22-годишният спортяга си призна, че за него това било най-великото шоу и той от малък мечтаел да стане участник в него.

И сега желанието му се осъществила, макар че методите да попадне първо в селската къща и после в напудрения ВИП Брадър да не били особено чисти и честни. Затова използвал всякакви методи и тактика, за да се намърда вътре.

Пламен Богданов яко се изложи пред цялата страна

Пламен Богданов яко се изложи пред цялата страна

Фуболягата излъгал, че е имал креватни преживявания със семейна двойка, срещу което получил от тях хилядарка. Той напълно отрече да е имал забежка и с две от най-известните имена в чалга музиката- Преслава и Джена.

Футболистът се изкара баровец, който е мачкал чаршафите първо с топ певицата Преслава. Поне с хвалбите си той насочваше мислите на съквартирантите си от селската къща, че е имал вземане- даване с една от най-желаните жени в България. Оказа се, както и по-късно си призна Пламен, че е нямал нищо общо с Преслава, дори не я познавал отблизо.

Бил наистина на няколко нейни участия в различни заведения, но първия разговор лице в лице с нея стана в Къщата на ВИП Брадър. Преслава също отрече да има нещо общо с футболиста и дори поиска детектор на лъжата, за да докаже правотата си. После тръгна интригата, а и Пламен не направи отначало нищо да я отрече, че мистериозната певица, която му била гадже, била Джена.

И тя не искала той да влиза в къщата, за да не се раздуха тяхната любовна авантюра. Дори двамата с екс годеника й Джино, който също се оказа един от съквартирантите, дълго време се репчиха и заканваха един на друг.

Стана ясно, че Пламен Богданов не е бил любовник и с Джена. Накрая бърборкото и „женчото”, както го нарекоха доста от звездните съквартиранти, заяви, че никога повече няма да си приписва афери с известни жени, с които дори не е провеждал и най-обикновен разговор, камо ли да е имал нещо повече.

А това, че само се е перчел с интимности с известни жени от шоу бизнеса той призна с думите си на излизане „Колкото ги познаваш ти, толкова и аз”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар