Надеждата за Михаел Шумахер угасва

Надеждата за Михаел Шумахер угасва
4 (80%) 2 votes

Михаел Шумахер вече тежи едва 45 килограма

Михаел Шумахер няма никакви признаци, че се подобрява

Михаел Шумахер гасне с всеки изминал ден. Макар че излезе от комата, в която беше в продължение на около половин година, легендарният пилот на Формула 1 не показва никакви признаци на подобрение и състоянието му е все едно и също. И дори по-лошо.

Михаел Шумахер

Михаел Шумахер

Седемкратният шампион в момента тежи едва 45 килограма, не говори изобщо и не е в състояние да се изправи. Според запознати той дори не успявал да разпознава членовете на семейството си. Въобще, възстановяването му практически не върви.

Лекуващият му лекар в клиниката в Гренобъл, където Шуми беше настанен непосредствено след тежкото падане, беше предупредил, че ще са необходими минимум три години, за да се забележат дори и минимални подобрения в състоянията му.

Дори и той обаче не намира за обнадеждаващо сегашното състояние на спортната легенда. Припомняме ви, че Михаел Шумахер пострада много тежко по време на инцидент със ски във Френските Алпи през декември 2013. Пилотът беше на почивка със семейството си, когато падна лошо и удари главата си в камък.

Пилето беше незабавно приет в клиника в Гренобъл където беше лекуван в продължение на половин година, през което време беше поставен в медикаментозна кома. След излизането му от нея, Шумахер беше преместен в специализирана клиника в Лозана, а след това, с позволението на лекарите – изписан и преместен в дома си за домашно лечение.

В момента възстановяването му се води от цял екип, съставен от 15 професионалиста, а домът му е превърнат в мини клиника. Начело на експертите, които се опитват да го възстановят, пък е професор Ричард Фраковяк, научиха от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар