Страх в семейството на Ива Софиянска и Антон Божков!

Страх в семейството на Ива Софиянска и Антон Божков!
4.67 (93.33%) 3 votes

Ива Софиянска и Антон Божков се страхуват за сигурността си и тази на бебето си!

Ива Софиянска и Антон Божков не само треперят над двете си деца. Те не само ги отглеждат при изключително луксозни условия, но и вече са им осигурили супер охрана. Двойката вчера разхождаше наследниците си в столичен парк, но около тях непрекъснато обиколяха здрави гардове.

Те следяха зорко дали някой няма да се приближи прекалено много до семейството или няма да направи някакъв жест, с който да застраши сигурността им. Ива и Антон имат дъщеря Мая, която се роди през 2013 година. Наскоро щерката на екс кмета на София и син депутат Стефан Софиянски роди и син. Наследникът носи името но дядото, милионера Васил Божков.

Ива Софиянска и съпругът й се страхуват за безопасността на децата си

Ива Софиянска и съпругът й се страхуват за безопасността на децата си

Личи си, че богатото семейство доста държи на сигурността. То си е осигурило перфектна охрана. Ива и Антон Божков са заедно още от тийнейджърските години. Те живяха няколко години заедно, а малко преди да се роди първородната им дъщеря Мая узакониха връзката си.

Според слуховете Ива настоявала фамилията повече да стои в родината, отколкото в Лондон, където те имат тузарска къща, подарък от Васил Божков. Имотът струва повече от три милиона евро и младите се заеха да го обзавеждат преди да станат родители и на син.

Богаташкото жилище се намира в деловия квартал на Източен Лондон и обикновено се казва, че в него е скучно, защото там живеят „белите якички” на града. Иначе къщите са спретнати, чисти и сравнително нови. Повечето сгради са лъскави и високи, различни от тези в Лондонското сити.

Миналата година плъзна слухът, че синът на един от най-богатите българи и кметската щерка ще се развеждат заради неразбирателство и несходство в характерите. Оказа се, че това е поредната клюка за известните и богатите. Самата Ива Софиянска заяви, че не само нямат намерение да се разделят с Антон, но са и по-щастливи от всякога. Като доказателство двойката си роди още едно дете, наследник на богатата фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Страх в семейството на Ива Софиянска и Антон Божков!”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 23. 2015

    Ах, горкичките, да ги ожалиш колко са напрегнати? Безобразие!!!!!!!!

Добавете коментар