Тодор Енев нападна Григор Димитров: Предател!

Гласувайте за статията

Григор Димитров играел за България само когато има лична изгода

Григор Димитров не подкрепи страната ни във важен турнир

Григор Димитров отнесе жестоки критики от Тодор Енев заради поведението си. Най-добрият български тенисист в последните години очевидно е трън в очите на капитана на националния отбор в спорта и вторият не се посвени да го покаже.

Григор Димитров предал България

Григор Димитров предал България

Повод за задочната разправия между двамата стана участието на страната ни в турнира за купа Дейвис и по-конкретно – отказът на Гришо да играе за родината си. Вследствие на което нашите допуснаха загуба от Унгария и съответно изпуснаха шанса да се класират в първа група на нашата континентална зона от 27 години насам.

Енев е бесен от факта, че Димитров отказа да се включи в отбора, въпреки обещанието си да го направи. През юли тази година той игра заедно със сънародниците си срещу Люксембург отново за купа Дейвис и пое ангажимент да ги подкрепи и в плейофа срещу унгарците.

Само две седмици преди важната среща обаче мениджърът му Георги Стоименов заяви, че първата ни ракета няма да вземе участие в мача, без обаче да даде причини за отказа.

Енев е категоричен, че Григор е постъпил като истински предател, тъй като мотивите му да се пусне срещу Люксембург са били изцяло егоистични – да си осигури необходимия брой мачове, за да получи квота за Олимпийските игри догодина.

И след като това се е случило, вече няма нужда да се занимава с националния тим, предават от vsekiden.com. „Всички в отбора са обидени от отношението му. И въобще не правете паралел с Бербатов, действията на Григор са предателство спрямо България“, пени се Енев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар