Тони Стораро ужасен: Сполетя го страшен кошмар!

Тони Стораро ужасен: Сполетя го страшен кошмар!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро ужасен от кошмара, който го сполетя!

Поп фолк певецът Тони Стораро пострада, като отнесе няколко крошета в столична чалготека. Фолкаджията Тони Стораро отнесе доста здрави туката и се отърва с насинено око.

Грозният инцидент станал в нощта на 10 срещу единадесети септември. Човекът с кадифения глас имал участие в столичен клуб.

Тони Стораро беше нападнат съвсем неочаквано

Тони Стораро беше нападнат съвсем неочаквано

Чалготеката била пълна със студенти, леко подпийнали и изобщо купонът бил на макс. След като излезнал на сцената и изпял едно-две от своите култови парчета, градусът на напрежението сред присъстващите се увеличил двойно.

Всичко вървяло по мед и масло и нещата били повече от перфектни до едно положение. Всички в заведението се забавлявали и настроението също било повече от положително. В това време, сякаш от нищото изникнал висок и як мъжага.

Той се нахвърлил без думи към певеца и започнал да го бие. С няколко здрави удара го повалил на земята и не спрял да го налага яко известно време. След това здравата насинил и окото му. В този момент се намесели бодигардовете на чалготеката и отървали сащисания фолкаджия.

Свидетели на побоя твърдят, че нищо не предвещавало, че ще има яка тупалка и от нея ще пострада техния любимец. Оказало се, че бияча не можел да понася физиономията на турския циганин. Това казал самия той, като обяснил, че лицето на Тони Стораро го дразнело много и сега намерил сгоден случай да го „накаже” с юмруци и ритници.

Според осведомени източници биячът и неговата агитка са добри познайници на полицията в района. Те били от подземния свят и доста често влизали в ръкопашни боеве в чалготеките. Те били и сред основните хулигани, които спретвали подобни мелета в нощните заведения в района.

Бандата била от квартал „Люлин” и винаги решавала спорове с ръкопашни боеве. Оказало се обаче, че никой не смеел да се противопостави явно на бандюгите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тони Стораро ужасен: Сполетя го страшен кошмар!”

  1. Angelina Mednikarova

    сеп. 23. 2015

    Какво значи "…никой не смеел…", съд, затвор!!!!!!!!! Какви са тези, които не ги лови закона, това означава, че полицията е с тях?! Да бъдат осъдени и в затвора!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар