Светлана Василева призна за афера с Николай Бареков?

Светлана Василева призна за афера с Николай Бареков?
1 (20%) 1 vote

Светлана Василева имала краткотрайна афера с лидера на България без цензура

Светлана Василева преспала с Бареков докато той бил в ТВ7

Светлана Василева крие афера и с Николай Бареков. Това признала самата плеймейтка в интимен разговор в Къщата на ВИП Брадър. Хора от екипа на шоуто разкриват, че брюнетката се изпуснала, че е спала с журналиста и то още преди години – през 2010.

Светлана Василева крие афера и с Николай Бареков?

Светлана Василева крие афера и с Николай Бареков?

Тогава Бареков току що бил назначен за изпълнителен директор на ТВ7, а двамата изкарали краткотрайна лятна афера.

Която продължила не повече от месец. За което време обаче журналистът завел тръпката си на море в Слънчев бряг, а срещите им в София се случвали в дискретен столичен хотел.

По онова време Бареков все още е женен за първата си съпруга. А това далеч не е първия слух за извънбрачните му похождения. Източници от ТВ7 са категорични, че той е имал връзка и с певицата Роксана като дори й уредил участие в Къртицата, за да могат да се срещат необезпокоявани във вечерите, в които тя ужким е трябвало да спи в риалитито.

Сред завоеванията му беше и кандидатката за Мис България Ингрид, която дори започна работа при него за два бона заплата, припомнят от Hotarena.net.

За Светлана Василева пък открай време се говори, че заработва като момиче на повикване и си подбира мъжете само според портфейла. В списъка й със завоевания са почти всички лица от светския елит и не само, както и футболистите Георги Иванов-Гонзо, Благой Георгиев и Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар