Ясновидецът Божидар Караджов предрича тежка зима за повечето българи

Ясновидецът Божидар Караджов предрича тежка зима за повечето българи
3.6 (72%) 5 votes
Ще запазим минималния си ръст на икономиката – предсказва ясновидецът Божидар Караджов

„Старал съм се да казвам позитивни неща на хората, продължавам и да го правя. Но не мога да кажа, че предстоящата зима ще бъде лека, сита, топла и приятна за повечето българи. Напротив, сметките им ще растат” – твърди в интервю за „Уикенд” ясновидецът Божидар Караджов.

„Вече нямаме време пред себе си, за да се лъжем, че скоро ще се оправим. Ще запазим минималния си ръст на икономиката, но чудеса няма да станат. Дали ще увеличат минималната заплата с 20 лева, или не – това нищо няма да промени. Положението ще стане много сериозно след януари. Напролет ще има наводнения ня няколко места в Северозападна и Южна България” – твърди гадателят Божидар Караджов.

На въпрос дали жена ще оправи България, ясновидецът отвръща: „Да, има такива предсказания. И това е вярно. Още на предсрочните избори ще бъде посочена. Но да не избързваме. Много прилича на… Йорданка Фандъкова. Да, прилича на Фандъкова. България я очакват много изненади, но българите трябва да спрат да вярват на псевдопророци, легенди за прераждания на исторически личности у нас, чудодейни води, конци, царе, царици, въобще общи приказки от типа „краставици на търкалета”. Ще ви издам още нещо – „Южен поток” ще го има, ще се възроди. И това ще бъде нещо хубаво за страната ни. А щом ще има „Южен поток”, значи ще стоплим отношенията с Русия” – разяснява пред изданието Божидар Караджов.

Божидар Караджов потвърджава, че жена ще оправи България

Божидар Караджов потвърджава, че жена ще оправи България

„Ислямска държава няма да бъде толкова силна, колкото е в момента. Ще изскочат документи, тайни около създаването й, което ще отслаби нейната мощ. Влиянието й ще спихне след по-малко от година. Лидерите й ще си платят за зверствата, които са причинили” – предсказва Божидар Караджов. Той предрича също, че Слави Трифонов ще влезе в политиката.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ясновидецът Божидар Караджов предрича тежка зима за повечето българи”

  1. Хето

    сеп. 23. 2015

    Батка много телевизия гледаш и забравяш да седнеш да погледнеш напред… Наводненията и децата си ги знаят на пролет ама виж земетресението никой не го очаква… Е виж кога ще се случи щом си добър в предсказанията! То че ще има много скоро преди първия сняг , ще има, ама кога точно това е важно за хората…

  2. Марги

    сеп. 28. 2015

    Трябва ли да си гадател за да познаеш че цените ще се вдигат!? Тъжно е че маса хора в днешна България се ловят за сламката на врачки и баячки, вместо да вярват в Бог.

Добавете коментар