Калина Крумова вече не хваща окото

Калина Крумова вече не хваща окото
5 (100%) 2 votes
Бившата депутатка Калина Крумова, известна в миналото като Хубавата Калина, се запусна

Калина Крумова се славеше като една от най-красивите депутатки, но откакто напусна парламента, видимо се е занемарила. Дамата е добавила поне 5-6 килограма към фигурата си, но вместо да си наложи хранителен режим, тя не спира да се тъпче с калорични манджи – коментира „Уикенд”.

Бившата депутатка е известна със завидния си апетит и ако продължава в същия дух, със сигурност скоро ще трябва отново да сменя размера на дрехите си. В момента Калина Крумова е без работа и според запознати по цял ден се шляе безцелно по магазините или из софийските улици. Тя се мъчи да започне нов проект, но безуспешно – отбелязва изданието.

Тези дни бившата фурия на Волен Сидеров посети ресторант в центъра на столицата и за кратко време успя да поеме една супа, салата, голяма пица и за капак – шоколадова торта. Дамата се забавляваше в компанията на свое приятелско семейство с дете. Бившата депутатка обърна специално внимание на момиченцето и изглеждаше, че двете са много близки, тъй като хлапето беше видимо доволно от общуването с нея.

Калина Крумова от времето, когато беше депутат

Калина Крумова от времето, когато беше депутат

Калина Крумова винаги е твърдяла, че много обича децата. Тя има 13-годишен син, а преди време представи законопроект за сурогатното майчинство, който бе приет на първо четене от тогавашния парламент – припомня изданието.
В миналото викаха на бившата депутатка Хубавата Калина, но сега тя не хваща мъжкото око. Ако продължава в същия дух, съвсем ще остане без почитатели – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар