Милена Шаркова с тежка изповед за живота след смъртта на командоса

Милена Шаркова с тежка изповед за живота след смъртта на командоса
5 (100%) 1 vote

Милена Шаркова не крие, че живее единствено заради детето си

Милена Шаркова е вдовицата на застреляния в Лясковец командос Емил Шарков

Милена Шаркова с тежка изповед за живота си след смъртта на съпруга й Емил Шарков. Който беше застрелян по време на спецакция в Лясковец срещу психично болния Петко Савов. Само преди около седмица, на 14 септември, се навърши една година и половина от трагедията.

Милена Шаркова

Милена Шаркова

Пред камерите на Нова телевизия вдовицата на баретата разкри, че единствената причина, заради която продължава да живее, е дъщеричката, която има от Емил. „Тя е моята опора и единствена утеха“, сподели почернената жена. И допълва, че мъката и тъгата са станали неразделна част от ежедневието й и единственото, което може да направи, е да се научи да живее с тях.

Освен, че се грижи за дъщеря си, Милена Шаркова взема и активно участие в кампания, подкрепяща семейства на командоси в нужда. Вдовицата споделя още, че в момента свекърва й Ваня Рипчева се занимава по-активно с делото за убийството на баретата, а самата тя научава случващото се от адвокатите, които са наели.

„В началото след смъртта на Емил не си спестих нищо, изчетох всичко – протоколи, резултати от аутопсията. Сега предпочитам да стоя по-встрани“, признава Милена.

Припомняме ви, че Емил Шарков загина на 14 март 2014 година в Лясковец при спецакция, при която той и колегите му се опитаха да обезвредят психично болния Петко Савов, който се беше барикадирал в дома си заедно с майка си и цял боен арсенал огнестрелни оръжия. Други трима колеги на командоса бяха ранени, а след трагедията се повиха доста мнения, че причината за случилото се е некадърно ръководене на операцията от страна на шефовете на баретите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Милена Шаркова с тежка изповед за живота след смъртта на командоса”

 1. Филко Славоф

  сеп. 22. 2015

  Шарков е бил застрелян погрешка от колега-махмурлия, тъй като са се черпили цяла нощ по случай рожден ден на единия пишман-командос…

 2. Чичо хаджи Христо

  Ное. 19. 2015

  Излишно оревава орталъка тази жена. Сама се е оженила за „командос“ – човек занимаващ се с насилие! Шарков, точно заради насилието си – на разсъмван атакува дома на човек през терасата и прозорците – е намерил смъртта си. Ами, хак му е.
  Как не ги е срам да посягат с оръжие и взлом на психично болен човек, че даже и да му приписват убийство.

Добавете коментар