Волен Сидеров и Деница – таз година люлка, догодина булка

Волен Сидеров и Деница – таз година люлка, догодина булка
5 (100%) 2 votes
Избраницата на Волен Сидеров – Деница Гаджева, облича булчинска рокля, но след като влезе във форма

Сватба и кръщене ще са най-големите събития за лидера на Атака Волен Сидеров в близките месеци – пише „България днес”. Политикът, който вчера изписа първородния си син – Волен-младши заедно с майка му Деница Гаджева от Шейново, е категоричен, че ще сключи брак с нея. Така двамата ще нарушат порядъка на народната поговорка: „Таз година булка, догодина люлка”. Сватбата няма да е толкова скоро, тъй като младата майка първо искала да влезе във форма след раждането, преди да облече булчинската рокля – отбелязва изданието.

Кръщенето на Сидеров-младши ще е в близките дни – зарече се щастливият татко. Родителите все още не са решили кой да е кръстник на малкия Волен Сидеров, но обмислят кандидатки за орисница. Из редиците на Атака се говори, че кръстник на детето ще бъде близкият съпартиец на лидера на партията Десислав Чуколов.

Депутатите от Атака вече са купили подарък за бебето – видеобейбифон и люлка с дрънкулки по нея. „Сега Волен Сидеров ще има право и на отпуск по бащинство, ама надали ще намали инерцията” – побутваха се радостни атакисти. Таткото снимал с телефона си бебето още в първите часове след раждането, след което показал в парламентарната стая наследника си на всички депутати.

Волен Сидеров и Деница гордо позират с наследника си

Волен Сидеров и Деница гордо позират с наследника си

Сидеров дори се пошегува със спящия си син веднага щом светкавиците на фоторепортерите се насочиха към него.
„Ето, виж какво те чака. Ето го бъдещия управник на България” – обърна се Волен Сидеров към журналистите.
„Много съм щастлива, това е най-хубавият ден в живота ми” – промълви развълнуваната майка. Малкият Волен беше нагизден със синьо костюмче с шапчица и не се събуди през цялото време. Деница подчерта, че се надява малчуганът да е по-добър от баща си и по-умен, както и да донесе добро на всички.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар