Кичка Бодурова побърка екипа на ВИП Брадър

Кичка Бодурова побърка екипа на ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Организаторите на шоуто вече са вдигнали ръце

Кичка Бодурова постави своеобразен рекорд във ВИП Брадър.

Тя успя да побърка организаторите на шоуто с непрестанните си претенции. Със сигурност екипът на ВИП Брадър ще въздъхне тежко, след нейното излизане от къщата и този момент ще е един от най-щастливите им.

За никого не е тайна, че Кичка Бодурова е най-претенциозният съквартирант под покрива на шоуто. Тя започна с претенциите си броени минути след влизането в къщата, мрънкайки непрестанно, че изрично се е договорила да има отделно легло, което да бъде заградено с параван. Естрадната певица, която очевидно се е взела твърде на сериозно едва не се разплака при мисълта, че може да й се наложи да спи с някой „непознат” в леглото си.

Организаторите на шоуто вече са вдигнали ръце

Организаторите на шоуто вече са вдигнали ръце

След като влезе под покрива на ВИП Брадър с тирбушон, първата работа на Кичка Бодурова бе да провери дали виното е точно от марката, която е поръчала. Певицата можела да пие само от определена марка, при това с доста висок клас.
След като обърна две чаши от скъпоструващото вино /според запознати няколко стотачки/, тя веднага се отправи към дегустация на сьомгата и подчерта, че я обожава.

От екипа на ВИП Брадър издават, че Кичка настоявала изрично да й бъде осигурено френско шампанско за закуска, както и сьомга. Тя твърдяла, че пие по една чаша от питието всяка сутрин, тъй като й създавало еуфория и превръщало деня й в позитивен, пише pik.bg.

Именно тя е един от съквартирантите, който успя да си спечели ненавистта на зрителите още от първите минути на влизането си в къщата на ВИП Брадър. Те си задават въпроса след като е толкова важна и претенциите й нямат край какво прави в пошло риалити като това.

Всъщност ВИП Брадър е огледален образ на действителността, защото голяма част от родните звезди са точно това – едни разглезени хора, надскачащи собствената си сянка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кичка Бодурова побърка екипа на ВИП Брадър”

  1. Кирил Петров

    сеп. 22. 2015

    КИЧКА Е ЕДНО ЖИВОТНО КОЕТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ. ТЯ Е ГОЛЯМ НАРУШИТЕЛ КАТО ВОДАЧ НА МПС. В КАТ СЪМ Я ГЛОБЯВАЛ ПРЕДИ ГОДИНИ ВМЕСТО ДА И СЪСТАВЯ АКТ И ТЯ ВЪПРЕКИ ТОВА НАПРАВИ ЕДИН ГОЛЯМ СКАНДАЛ, НЕКА ХОРАТА ДА ГЛАСУВАТ ТАКА ЧЕ ТЯ ДА ИЗЛЕЗНЕ ОТ КЪЩАТА.

Добавете коментар