Луна подлуди съквартирантите във ВИП Брадър

Очевидно залязлата певица има сериозни психически проблеми
0

Фолк певицата успя да се скара и с Джорджано

Фолк певицата от близкото минало Луна, подлуди съквартирантите във ВИП Брадър.

Едва ли вече за някого е тайна тихата лудост на съквартирантката от ВИП Брадър. Тя не спира да се нарича „бъдещият президент” и това даде повод на останалите съквартиранти за редица подигравки по неин адрес.

Луна прекали в престараването – когато Големият брат й зададе мисия да накара Кичка, Здравко, Ернестина, Гъмов и Джорджано да я прегърнат, тя заяви, че дори няма представа кои са тези хора и поиска имената да й бъдат написани на лист, тъй като няма желание да ги помни.
Това, което фолк певицата от миналото не знае е, че останалите съквартиранти също са наясно с мисията, която й бе поставена и разбира се те пък имаха задачата да осуетят изпълнението й.

Фолк певицата успя да се скара и с Джорджано
Фолк певицата успя да се скара и с Джорджано

Всичко това доведе до редица смешни ситуации. Гъмов заяви в прав текст пред Луна, че е последната, с която би искал да разговаря, което превръща мисията й в почти невъзможна, а Здравко и Джорджано пък се криха къде ли не.
За нейно огромно съжаление още двама от участниците във ВИП Брадър влязоха в роля и я помолиха да им се махне от главите – Кичка и Ернестина.

Няма да сгрешим, ако кажем, че Луна е една от най-странните птици във ВИП Брадър. Тя още от самото начало игнорира съквартирантите, отказвайки да седне на една маса с тях.
ВИП-овете вече започнаха да си изпускат нервите и да сипят обидни думи по неин адрес.

Луна успя да се сдърпа дори и с Джорджано, който обаче много бързо я постави на мястото, обяснявайки й съвсем кротко, че не е нормално да си променя толкова бързо мнението за хората. Той й припомни, че зрителите виждат какво се случва в къщата и поведението й няма да й донесе нищо хубаво. В заключение интернет сензацията призна, че дори и на него вече не му се говори с Луна, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.